15.9.2010

Voi sua kisu, minkä teit....

Meidän Pörri kävi viikko sitten Vappu neitosen luona ihan yökylässä ja sen jälkeen on merkkailu alkanut oikein olan takaa kodissamme *krääh*
Ei ole vielä tietoa, onnistuiko Pörri Vapun kanssa, mutta ihmeen rauhallinen on ollut verrattuna edellisen kohtaamisen jälkeen. Silloin "huusi ja valitti" 2 päivää treffien jälkeen:=)
No, varasin sitten sen leikkuuajan, jonka sain ensi viikon perjantaille ja siihen asti pitäisi pärjätä noiden pissilätäköiden kanssa!!! Yöunet on minimissä, sillä hiljainen mouruaminen alkaa 4, 5 aikaan aamuyöstä ja sitten alkaa muutenkin tapahtua eli hiekkalaatikon sijainti on todella hukassa!
Kyllähän se oli odotettavissa, mutta silti pitää purnata ;) Se joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, sanovat viisaammat.

Ohessa muutama kuva Vapun kämppiksistä (heitä ovat siis 3 muuta kissaa: Leevi (laumanjohtaja :), Vihtori (Vapun veli), Lilli (Vapun äiti) sekä 2 suurehkoa koiraa, Zorro ja Aramis.

Tässä on Leevi.


Vihtori ja Leevi
Vihtori


Lillikin malttoi tulla kuvaan.
Aramis halusi kuopuksestamme leikkikaveria...
Zorro, ei vähempää voisi kiinnostaa:)
Ihania eläimiä kaikki tyynni, kertakaikkiaan! Sai rapsutella ja halia olan takaa kaikkia kuutta !!
Töistä tullessa kävin ostamassa suihkepullon ainetta, jonka pitäisi tehota ja sitä on nyt sitten suihkuteltu. Saas nähdä kuinka meidän käy!

4 kommenttia:

 1. Ihania kisuja.Teillä onkin niitä aikas monta.

  Koirakuumetta täällä podetaan,vielä kun se tarttuis isäntään.Meillä ei ole nyt vuoteen ollut koiraa,parhammillaan niitä oli kaksikin.Kohta olisi jo aika ottaa uusi koira.Onneksi tytöllä on Siiri koira,joka täällä nytkin on meillä käymässä ja äsken käytiin pitkä lenkki kävelemässä.♥

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Hei JaanaElina, meillä on vain Pörri-kissa, nämä muut ovat ystävän kissoja. Pörrihän tutustui jo aikaisemmin tämän lauman ainoaan narttuun eli Vappuun :=) Kävi jopa yökylässä, mutta ei taida pentuja olla tulossa *plääh*

  Aikoinaan meillä oli kaksi kissaa, mutta nyt taitaa jäädä yhteen ihanaan ;)

  VastaaPoista
 3. Löysinkin ihanan blogin täältä ! Ihania kissoja :) Liitynkin lukijaksi ja tutustun blogiin paremmalla ajalla! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu, lämpimästi tervetuloa !!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...