7.3.2015

Iloinen viesti

tuli Ihanasti kotona -blogin Johannalta. Kaunis kiitos, Johanna ♥ Lähtöisin tämä on alunperin Tipulasta, täältä ja kiertelee nyt blogistaniassa vinhaa kyytiä ☺Tosi kiva haaste !Säännöt ovat tässä:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Ylläolevaa kuvaa saa käyttää postauksessa.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Laitan haasteen eteenpäin seuraavalle kahdelle ihanalle blogille:

Jaanalle, Romuaarteeni-blogiin
ja
Anne-Marille, Villa Wallin-blogiin


Toivottavasti lähdette mukaan !


Täällä on vietetty lauantaita tosi harmaasssa ja uskokaa tai älkää - lumisateisessa kelissä. Ei paljon tee mieli päätänsä ulos pistää *hyi* Mutta aurinkoa on luvassa, sen uskon voimalla tämä päiväkin on kohta muisto vain ☺

Kirppareita on tullut kierrettyä tällä viikolla ahkerasti, johtuen ylimääräisestä luppoajasta *hih* Tässä yksi viikon löytö ja hei, olohuoneen (toinen) sohvapöytä is ready!!
Tapetointiurakka on valmis, mutta kuvia ei vielä ole. Harmaa sää ei ole paras mahdollinen valon lähde ja keinovalossa uusi tapetti ei tule edukseen, joten tässä vain yksi pieni kuvapalanen kukkien kera ☺


Sen verran tuosta tapetointikohteesta, että se on iso eteinen ja mitään uutta sinne ei hankittu (muuta kuin tuo tapetti). Jotain tuunattiin entisestä, jotain hävitettiin (myytiin pois) ja jotain on siirrelty toisista tiloista piristämään tilaa.

Palaillaan taas paremmin kuvin ja kera muiden löytöjen, nyt on iltakaffeen aika. 

Moi moi !


6 kommenttia:

 1. Näyttää lupaavalle, saisinkohan tulla ensi viikolla katsomaan livenä...tulen keskiviikkona Kajaaniin ja olen perjantaihin asti siellä : )
  Nolottaa, sain vasta oman pakettini eilen vietyä postiin, mutta tulossa on!!!
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep. Enhän mäkään mikään maailman nopein tässä ollut ☺ Oliko sulla meidän tarkka postiosoite, enhän mä edes sitä ehtinyt laittaa *hih* Onneksi muutoin löydät kyllä perille!!
   Tekstaile tarkempi aika, niin nähdään ilman muuta!

   Poista
 2. Kiva yllätys:)) Palaan asiaan paremmalla ajalla:))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...