2.9.2010

Rakkaita aarteita

Jotenkin tuli niin nostalginen olo yht'äkkiä vanhoja kuvia katsellessa, joten ajattelin laittaa muutaman kuvan meille tärkeistä huonekaluista ja tavaroista.

Tämä on ukkini vanha kehto, alkuperältään 1900-luvun alusta.

Mummoni vanha suolasalkkari puukannella.Hyvältä ystävältä ostettu vanha talonpoikaiskaappi 1800-1900-luvun vaihteesta. Aivan ihana!
2-haarainen lamppu. Löytö paikalliselta kirpparilta. Toimiikin vielä!
Iisalmen Rompepäiviltä tänä kesänä ostettu vanha Ericssonin puhelin. Täysin toimiva, mutta meillä koristekäytössä pikku eteisessä.
Keväällä kirpparilta ostettu arkku (Ruotsista tuotu), jossa vuosiluku 1790 (?) Kunto on kyllä älyttömän hyvä, joten vuosiluku vähän mietityttää, mutta kaunis se on joka tapauksessa. Sisällä tuunauksia, aarteita ym....
Suurin haaste oli muuttaessa löytää sopivat huonekalut tiettyihin huoneisiin, sillä talo oli remontoitu vanhan ajan tapeteilla, huonekorkeus oli suurempi kuin normaalisti, ovet ja ikkunat ovat alkuperäiset...


Aika paljosta jouduttiin luopumaan ja vanhantyylistä piti saada tilalle (mikä ei aluksi viehättänyt, mutta minkäs teet).

Silti ollaan enemmän kuin tyytyväisiä nykytilaan ja kyllä tämä kodilta tuntuu, siitä ei pääse mihinkään !6 kommenttia:

 1. Vau, tuo Rompepäivien puhelin on vielä komeampi kuin osasin edes kuvitella! Todellinen löytö :)

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin!! Kiersin toivottomana aluetta ympäri ja katsastellen puhelimia, kunnes lähes viimeiseltä paikalta bongasin tuon :) I'm so happy...

  VastaaPoista
 3. Hei

  Tulin vierailulle,kun huomasin että olit kirjautunut lukijakseni.En alkuun löytänyt blogiasi,koska lukijaksi kirjautumiskuvastasi ei löydy linkkiä blogiisi,mutta sitten olit osallistunut LeenaJohannan arvontaa niin sen kommentin kautta löysin blogiisi.
  Kiva uusi blogi sinulla.Jään mielelläni seuraamaan teidän touhuja.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. JaanaElina: kiva, että löysit minut :) Tämä kaikki on uutta, joten minut saattaa olla vaikea löytää, kunhan tutustun blogiasioihin vähän enemmän. Onnistuinkan nyt, sillä kävin lisäämässä sinne jotain...

  VastaaPoista
 5. Nyt onnistuu.Lisäsin sinut blogilistalleni,niin näen uudet postauksesi.Ja olenhan minäkin näköjään sinun listallasi=)

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa, mukavaa! Näillä mennään eteenpäin:=)

  Viikonloppuja sinullekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...