22.9.2010

Askartelua, tuunausta....

Vähän on ollut taukoa kirjoittelussa, sillä täällä iski hirveä tekemisen vimma viikonloppuna. Sain työkaveriltani muuton yhteydessä vaikka mitä kivaa, joten keksin tekemistä muutamaksi päiväksi ja osa on vieläkin kesken. Odotan innolla viikonloppua, että saan kaiken tehtyä ja lisäksi lauantaina on suurkirpputori, jonne on pakko suunnistaa!
Mies sai paljon hyödyllistä lautatavaraa ja hyllylevyjä, joten alakerran verstas saa sekin uutta ilmettä ja tavarat saadaan "nätisti" paikoilleen. Ehkä sinne saadaan näin enemmän tilaakin, jotta minäkin voisin siellä nikkaroida ilmavasti :=)))

Laitan myöhemmin kuvia peilistä, talousjakkarasta ym. mitä työkaverini antoi, kunhan saan ne kunnostettua, mutta nyt jotain aikaisempia tekeleitä:
Tässä vanha pieni ikkunanpoka, jonka lasiin tein decoupetekniikalla kuvat. Pokiin en koskenut mitenkään, maalitahratkin ovat alkuperäisiä:=)

Tiimarista löytyi tällaisia sisustustarroja, joilla takaovi sai uuden ilmeen sisäpuolelta.Lidlin kaappi sai uuden värin, vetimet, tekstiä pintaan sekä huurremaalia ikkunaosiin.


Ja millainen sitten on meidän keittiömme...


Vanha aselaatikko muuttui matka-arkuksi, jossa säilytetään tyynyjä.


Mökille sopivaa.
 


Kyllä se on vaan niin mukavaa tuo käsillä tekeminen, kunhan vain tunnit illassa riittäisi...

Jep, jep, mutta nyt pitää hätistellä pojat hampaanpesulle ja nukkumaan, jotta huomenna herätään uuteen aamuun virkeänä!
Öitä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kauniita askarteluja sinulla :) Ihanat nuo tikkaat! Tuunaus on mukavaa puuhaa, aikaa kun vaan saisi siihen jostain enemmän!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Voi että kun hyvännäköisiä tuunauksia!! Tuo Lidlin kaappi on todella ihanan näköinen nyt! Siis ei voi olla totta miten paljon väri, vetimet ja tuo teksti saa aikaan! Voin kuvitella miltä kaappi on ennen näyttänyt :) Sulla on kyllä taito hyppysissä!!
    Mukavaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...