25.9.2010

Pöytien päältä kuvattua...

Aamu meni juostessa suurkirpparilla, paikalla 163 myyjää ja pöydät notkui tavaraa ! Kyllä taas kelpasi kierrellä. Löysin ihanat aidot vanhat lampetit ja kauniin sokeriastian, niistä ja muista viikon löydöksistä kuvia myöhemmin, kun nyt valtaa kuvat pöytien päältä.
Kuvien perusteella itsellekin syttyi muutama uusi idea, ettei nämä näin voi olla ja ehkä järjestykset sekä jotkin tavarat vaihtavat paikkaa/poistuvat jossain vaiheessa. Mutta näillä mennään nyt:=)
 Makkarin kampauspöydän päältä. Pöytä on äitini ja isäni oma häälahja, johon kuuluu peiliosakin, mutta meillä siinä peilinä toimii uusvanha piianpeili, koska tätä sarjaa on tullut ostettua muutenkin.


Makuuhuoneen lipaston päältä: kehykset ostettu Kärkkäiseltä Ylivieskasta ja niissä vanhoja kuvia sukulaisistamme. Keskellä oleva "kasvi" ruukkuineen löytö lähetystön kirpparilta tältä kesältä. Vanha kirjan aiheena Suomen historia (löytyi kierrätyskeskuksesta) ja vanha vaateharja nimikirjaimilla on ostos Antiikkimessuilta.

Ruokailuhuoneen talonpoikaislipaston päällä komeilee ukkini vanha Luxor (toimiikin vielä :), niinikään uusvanhat kehykset jälleen kerran Kärkkäiseltä (eikä maksaneet paljon!), Villa Collectionin jalallinen kaunis alusta (peiliä) sekä tuunaamani liina 'Bon Appetit'. Valkoinen kello ei istu kokonaisuuteen, mutten raaski poiskaan vielä laittaa.


Piianhuoneen lipaston päältä löytyy takuuvarmasti läppäri (nyt sylissä...). Uusvanha pieni kaappikello ja Stationery löytyivät kesällä Kuhmosta Rusasen kulmasta (kiva kauppa, jossa leluja, sisustustavaraa ym. Tuli mieleen sellainen vanhan ajan sekatavarakauppa), jalallinen peili ja köyhänhopeainen joulusydän ovat lähiaikojen löydöksiä oman paikkakunnan sisustusputiikeista.

Näillä kuvilla ja tällä viimeisellä varsinkin, toivotan kaikille oiken leppoisaa lauantai-iltaa!
Pörri on tyytyväinen, kun iskä tuli kotiin Oulusta. Nyt on hyvä olla :=)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...