18.9.2010

Kylppäriremonttia

Kuten jo aikaisemmissa postauksissa mainitsinkin, ei meidän tarvinnut paljoa nykyisessä asunnossamme remontoida. Talomme on suojelukohde, joten siinä oli edelliselle omistajalle ollut vaatimus peruskorjata taloa ym. tiettyyn ajankohtaan mennessä ja sen hän olikin tehnyt lähes 100 %:sesti niin sisällä kuin ulkona.
2 tilaa päätimme kuitenkin muuttaa ja toisesta näette kohta kuviakin, minkä vuoksi:)
Muuttaessamme oli käytössämme 1 pieni vessa, jota minä kutsun sellaiseksi peretättäväksi malliksi. Siellä on miniminiallas ja leveydeltään se on sellainen, ettei paljoa pysty ympäri pyörimään. Joten voitte kuvitella, millaista showta nuo wc:ssa käynnit olisivat olleet 4-henkisellä perheellä!
Asuinkerroksessa oli jonkin sortin kylpyhuone, mutta siellä oli käytössä vain pesukone ja lavuaari. Esim. pöntölle ei ollut viemäröintiä ja tähän tilaan oli saatava muutos.
Sinänsä jännää oli kysellä tarjouksia remonttifirmoilta (vuosi oli siis 2008) ja hintahaitari oli todella mielenkiintoinen 5.000 -12.000 €!!!

Tässäpä muutamia kuvia ennen ja jälkeen.


Ihana keltainen sävy. Niin raikas...!!

Modernimpi versio :)


Pieni wc ja kylppäri ovat samassa kerroksessa edelleen, mutta on niitä sentään kaksin kappalein :) Helpottaa huomattavasti...

Hanat ja suihkut löysin Huuto.netistä uutena ja näin säästimme siinäkin, jos olisimme ne rautakaupasta ostaneet. Pakkohan ne nyt tämmöiset oli saada !

Nyt mahtuu vaikka koko perhe yhtäaikaa =)
4 kommenttia:

 1. Kylppäri näyttää tosi upealta muutoksen jälkeen! Mistä ihmeestä olet löytänyt tuon lavuaarin jalkoineen, en ole koskaan nähnyt noin kaunista?!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se toisenlaiselta näyttää, kieltämättä :=)
  Lavuaari löytyi paikallisesta Värisilmä -liikkeestä.

  VastaaPoista
 3. Tulipa kaunis kylppäri.Wau.

  Lavuaaria minäkin katselin,että onpa kaunis ja erikoinen.

  Hieno muutos

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...