4.9.2010

Pieni shoppailumatka Vuokattiin

Jep, jep, käytiin Vuokatissa tutustumassa Wanhaan Asemaan: kirpputoriin, kahvilaan ja vanhan tavaran osastoon.

Ihanat puitteet olivat (kas kummaa ;), mutta tilat pienet, koska ei asemakaan järin iso ole.

Yhdessä isommassa huoneessa oli vanhaa tavaraa, lähinnä antiikkia ja kaikki mitä me halusimme ostaa (esim. sinkkinen kastelukannu, puulaatikot, vanha saha jne:=) olivat vain rekvisiittaa. Antiikkitavarat eivät olleet kalliita, itseasiassa edullisiakin jopa. Tällä kertaa mitään ei lähtenyt mukaan.

Kirpputoriosastot olivat pieniä ja ahtaita. Vielä eivät ilmeisesti paikalliset ole hoksanneet levittäytyä aseman kirpparille, sillä moni hylly/paikka oli tyhjillään. Mutta vastahan paikka on avattukin.

Kahvila oli niinikään isossa tilassa. Se oli mukavannäköinen kuten asemankahvilat konsanaan. Ja kuten yleensäkin, täynnä ihmisiä, joten emme jääneet nauttimaan tällä kertaa pullakaffetta. Mutta ensi kerralla kenties!

Tässä muutama kuva sisältä ja ulkoa.Onneksemme (shoppailualkoholisteille) Lumililjassa oli menossa alennusmyynti ja sieltä sentään sain ostettua jotakin:=)Tämä tuli tarpeen, sillä entinen nyt vain lahosi ja meni vähän muutenkin hataraksi, joten tämän kanssa ei sitä pelkoa ole:=)6 kommenttia:

 1. Pitääpä käydä tuolla tutustumassa seuraavalla Vuokatin reissulla. Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Käy ihmeessä! Hommahan on vasta aluillaan :=)

  Sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja pitkää ikää blogillesi! Kiva kun pyörähdit kylässä ja tavataan taas :)

  Ihana kisu!

  VastaaPoista
 4. Toki, toki! Tulen taas "käymään"...

  VastaaPoista
 5. Heippa. Löysin sattumalta blogisi netissä pyöriessäni. Oli kiva lukea kommenttisi Vuokatin Wanhasta Asemasta. Se on edelleen meidän omistuksessamme ja koetamme löytää alakerran kirppis/kahviolle jatkajaa, kaikki kahvila/kirppiskalusteet ja jopa antiikitkin ovat paikallaan... ilmoittelen nettisivuilla, josko jotakin tapahtuu. T:Susanna/Wanha Asema, Vuokatti

  VastaaPoista
 6. Hei Susanna, tosi kiva homma! Seuraan sivujanne!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...