3.3.2011

Nuottiteline ja arkkuAika hurahtaa kuin siivillä, päivät kuluu jonnekin ja...minä en pysy mukana!!!! Varsinaista asiaa ei nyt ole, postaus käsittelee aikaisempia pieniä tuunauksia, jotka olen saanut sijoitettua vihdoinkin taloomme.
Valkoisen arkun löysin kierrätyskeskuksesta, siitä puuttui avain, mutta se ei ostopäätöstä jarruttanut ;D Arkku löysi paikkansa makuuhuoneen ikkunan edestä toistaiseksi ja siinä säilytetään ylimääräisiä tyynyjä ym. Tarratekstinä: Veni, Vidi, Vici. Pahoittelen kuvanlaatua, mutta tällä kuvaajalla on vielä paljon opittavaa.
Nuottiteline tai mikä lie, löytyi aikoinaan "roskalavalta" ja oli tummanvihreä aluksi, mutta melko äkkiä sai uuden värin pintaansa. On nyt täällä blogihuoneessa yhdessä pienen rautatuolin seurana.


Olen kovasti tykästynyt vanhoihin tyynyliinoihin, jos ette ole sattuneet huomaamaan;D Huutiksesta löysin pari isoa pitsillä koristeltua aitoa vanhaa tyynynpäällistä ja ne ovat todella mieluisia. 

Kuvassa isot tyynyt siis keskellä olevat...
Tässä lähikuvat.
Tänään taitaa olla tuulinen ja lumisateinen päivä, tosin kovin hentoista on tuo sade vielä, mutta eikös olekin ihanaa, kun heti aamusta asti on tälläkin viikolla aurinko meitä hellinnyt ja räystäiltä alkaa tippua vesi!!??!! Kevät on alkanut!
Ihanaista päivää kaikille ja tervetuloa lukijaksi, Pieni Lintu!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat tuunaukset ja nuo vanhat tyynyliinat on upeat.
  Olen myös ihan heikkona vanhaan pitsiin, pellavaan ja kirjailuihin. :)
  Iloitsen myös keväästä piiiitkän talven jälkeen, mielikin oikein piristyy!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :)
  Vanhat tyynyliinasi ovat tosi kauniisti kirjaillut! Upeat!

  Kevään tulon aistii jokaisella aistilla! :))

  VastaaPoista
 3. Arkku ja tyynynpäälliset on kauniit, ihanat kirjailut. Niin ne ennen kirjaili tyynynpäällisiin nimikirjaimia ja muita kuvioita. Minullakin on 2 äitini lapsuuden aikaista tyynyliinaa, johon äiti on kirjaillut nimikirjaimensa.

  VastaaPoista
 4. Voi itku kun ihanat nuo nuottiteline ja tuoli!! Määkin haluan samanlaiset :) Tyynyliinat myös todella kauniit! Keväisiä aurinkopäiviä toivottelen! :)

  VastaaPoista
 5. Minna: Sama heikkous täälläkin :D

  Ruusa: Kiitos pirteästä kommentista, sinä se jaksat!!!

  Liisa: Itselläni on mummoni vanhat kirjaillut lakanat ja tyynyliinat tallessa. Niitä vaalin lämmöllä ja rakkaudella.

  Hilda: Sitä ne kyllä ovat, tykkään itsekin tosi paljon! Aurinkoa sinullekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...