30.3.2011

Ajan tasalla, vai miten se nyt meneekään...

tai i takt med tiden..kö se nyt sitten oli...

Tämä viikko on ollut hieman busya töissä ja tuntuu, ettei ehdi kirjoitella blogiinkaan mitään. Pää on täynnä kaikenlaista niin koti- kuin työrintamalla, mutta sehän on vain  hyvä, että aika kuluu. Joskus SE JOKU (?) voisi kellon seisauttaa ja ajan pysäyttää, niin ehtisi selvitellä kaikki epäselvät ajatukset, vai mitä ;D

Listalla olisi vaikka mitä tekemistä, mutta aika ei riitä, jos en pääse eläkkeelle *hih* ... ja siihen on kyllä vielä aikaa!!

Olen kierrellyt blogeissa ja yrittänyt parhaani mukaan väliin heittää *erittäin kirjoitusvirheisiä* kommenttejakin, pahoitteluni! Mutta yritystä on ainakin ollut ;D Joskus on vain ihana lukea ja lukea, kun ei itse saa aikaiseksi kirjoittaa mitään järkevää, kuten tämäkin postaus osoittaa.

Nettishoppailua on tullut jonkin verran harrastettua ja löysinkin taannoin ihanan pienen nettikaupan, Seitashopin, josta olen tilannut paljon tekstiilejä. Osan olettekin saattaneet nähdä aikaisemmissa kuvissa. Tässä Svaneforssin eräs sarja, joka oli tarjouksessa ja pääsi niinikään lapasesta tämäkin ostosvimmani... tuli tilattua ensin laskosverho keittiöön...jäi puuttumaan pari keittiöpyyhettä ja kaitaliina. Liina roikkuu silittämättömänä kuvan pyyhetelineessä, mutta on jo siis käytössä keittiön pöydällä. Tykästyin niin kovasti, että mukaan lähtivät vielä tyynytkin olohuoneen sohvalle! Hullun hommaa, sanon minä, mutta tuo klik klik ja ostoskoriin on NIIN HELPPOA!
Eli mitään järkevää en ole saanut sisustus- tai tuunausrintamalla aikaiseksi, joten olkoon tämä juttu nyt tässä;D
Auringonpaistetta loppuviikkoon kaikille!
Uusi lukija, weistetty, tervetuloa Aseman laidalle!

12 kommenttia:

 1. No onhan tuo KLIK KLIK jo sentään jotain! Mä en oo saanu aikaseksi etes sitäkään! ;)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä tekstiilejä olet klikkaillut :)
  tuohon netti kauppaan täytynee kyllä tutustua! Etsinnässä ollut keittiöön alakapat ja seitashopistahan ne saattaisi löytyä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva tuo, missä kissa kurkkailee verhon takana!
  Välillä tuntuu itse kullakin, että pää kihisee suunnitelmia ja tehtäviä juttuja, mutta ei vain yksinkertaisesti ole aikaa... Kevät on varsinkin mulle sellaista "luomisen vimmaa" :D

  Ihanat shoppailut olet tehnyt, ja nettiostaminen on kyllä petollisen helppoa. Yritän sitä väistellä parhaani mukaan, mut aina ei ihan onnistu.

  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Saila: Kyllä se siitä :D Mulla on varmaan kevät hukassa *hih*

  Onnesta Unelma: Käy ihmeessä katsastaa ja usein vielä, sillä tarjoukset muuttuvat ja uutta tulee myyntiin ihan kiitettävään tahtiin.

  Minna: Istuja on söpö, pakko myöntää, kun omasta varsinkin on puhe. Niin se vain on, että työ estää minulla ainakin kaiken huvin :D

  VastaaPoista
 5. Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa täälläkin. Työ haittaa kaiken lisäksi harrastuksia. Kauniita juttuja olet nettishoppaillut. Keväistä viikon jatkoa sinne.

  VastaaPoista
 6. M-L: Tätä tuntuu olevan liikenteessä ;D Samoin sinulle aurinkoista viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 7. Voih ja aih!!! Tämä seitashop! Sehän piti hetipikimmiten käydä katsomassa, ja klik klik, tehdä tilaus... Kaikkea toooosi tarpeellista, kaunista, kivaa. :D Kiitos vinkistä!! Se on liiankin helppoa tuo nettishoppailu! Mukavaa viikonjatkoa Aseman laidalle ;D

  VastaaPoista
 8. Klikklik ;)
  Se on helppoa tuo nettishoppailu ;D

  VastaaPoista
 9. Pikainen kurkistelu maalailujen välissä☺

  VastaaPoista
 10. Ihana Pörri :)
  Kohta mulle tulee kissakuume...
  Kauniita tekstiilejä olet tosiaan klik-klik-klikkaillut! ja hei, välillä saa ja pitääkin vaan olla ja laiskotella!!!
  Aurinkoista viikon jatkoa aseman laidalle!

  VastaaPoista
 11. Ihania shoppailuja olet klikkailut:D,ihana toi kissa verhon takana♥,Hauskaa viikonloppua

  VastaaPoista
 12. Kirsikka: Jep, jep!

  Jenni: Vähän turhan helppoa ;D

  Pepi: Nice ;D

  Liisa: Näinpä juuri. Noudatan tätä oljenkortta parhaillaankin...

  Tansku: Kiitokset, ystävä ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...