15.3.2011

Shakki vai matti?

Kiitokset tuhannesti jälleen kommenteista, te ootte mahtavia!!! Mulla on vähän laskut sekaisin lukijoista, mutta toivotan tervetulleeksi Aseman laidalle ainakin Anun ja Ninjan, Tiinan (vielä kerran ;D ja Marikan!! Jos joku unohtui, pyydän kiljaisemaan kommentin tähän postaukseen ;=)

Joutilaalla jotakin eli viime viikon tekemiset -sarja jatkukoot.

Kirpparilöytöinä laatikollinen shakkinappuloita, ilman lautaa. Lauta oli hukassa, mutta ystävällinen kirpparisetä möi nappulat siitä huolimatta ;D En olisi lautaa tottapuhuen edes tarvinnutkaan, sillä suunnitelmissa oli ihan muu kuin shakin peluu...
Aikaisemmin olen postannut meidän sähkötaulun tuunauksesta. Silloin se maalattiin liitutaulumaalilla, mutta...naisella on oikeus muuttaa mieltään ja niinhän minä taas tein. Magneettimaalia pintaan ja s'il vous plaît!

Hiemanhan se taulu on liian ylhäällä muistiinpanoja ajatellen, mutta pääasia, että sähkötaulu on piilossa ;D


Tänään oli aurinkoinen päivä ja muutaman samanlaisen lupasivat nuo sääprofeetat lisääkin. Kaikesta ikävästä maailmalla tapahtuneesta, pidetään lippu korkealla, jookosta? Minä ainakin yritän, vaikka ajatukset välillä karkaavat Japaniin. Ihminen on niin pieni kaiken tuollaisen sattuessa.
Voikaa hyvin! 

12 kommenttia:

 1. Hih, mulla on kanssa noita shakkinappuloita samaiseen tarkoitukseen tulossa,miehen työhuoneeseen sitten joskus kun se on valmis..
  Jos se vaikka pelaakin shakkia paperitöiden sijaan ;)

  Kivat viikot sinne!

  VastaaPoista
 2. Minun silmään loisti tuo ihana valkoinen virkattu matto! Ootko itte virkkaillu? Mulla haluttas tollanen saaha meiän olkkariin mut en ehi virkkaileen. Täällä myös nautitaan auringosta mutta valitettavasti sisätiloista käsin kun tuo apa paistaa vähän väärään aikaan :D.

  VastaaPoista
 3. Jenni: Mä mietin, jos mulla olisi se lautakin, olisin varmaan kuumaliimannut ne siihen kiinni ja antanut spraymaalin laulaa ;D Ikuinen shakkipeliä muistuttava koriste olisi syntynyt *heh* Mutta näin kenties parempi. Aurinkoiset viikonjatkot sinullekin !

  VastaaPoista
 4. Saila: En ole itse virkannut, mutta tiedän tekijän ja edullisesti tekeekin, haluatko lisätietoja? Hän tekee niitä mielellään. Ei ole minulle sinänsä tuttu, mutta saan antaa yhteystiedot kiinnostuneille ;D

  VastaaPoista
 5. Jumituin tuohon tuoliin kiinni, ihanat tekstit saako lainata Directoria jos tarraa suunnittelisi siitä, tosi kiva teksti.
  ....ja ihanat tuolit
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Ihana idea! Ja mahtava kirppislöytö ;)Kotisi on muutenkin niin kaunis, että unohdun tuijottelemaan yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva idea! Meillä on kan eteisessä sähkökaappi, mutta onneksi upotettu malli silmän korkeudella, joten taulun olen lykännyt sen oven eteen ;)
  Mitähän meillä vois maalata liitutaulu- tai magneettimaalilla.....
  Kivaa loppuviikkoa sinne Aseman laidalle!

  VastaaPoista
 8. Ilona: Tottakait saat ! Kiva, että tykkäsit!

  Krista: Voi kiitos! Samat sanat itsellesi! Tervetuloa lukijaksi!!!

  Liisa: Noille maaleille löytyy vaikka mitä käyttöä ;D Eikun vain ideoimaan!

  VastaaPoista
 9. Ne shakkinappulat on siis tuolla taulussa! Onko ne magneetteja? Jossain näin, että joku oli tehnyt shakkinappuloista naulakon. Meillä mökillä on myös "naamioitu" sulaketaulu, tosin ihan vaan valkoinen kaappi.
  Kyllä kamalia uutisia kuuluu koko ajan Japanista, voi että. Aurinko paistaa kuitenkin meillä ja kevät tulee tohinalla. Tuuli on kylläkin melko kylmä. Kivaa viikkoa sinne aseman seuvulle :).

  VastaaPoista
 10. Markka: Juu, nappulat on taulussa! Minäkin muistan nähneeni tuon naulakon jossakin. Ei yhtään hassumpi idea...!

  VastaaPoista
 11. Heipparallaa kammarista ! Tuolta Ihanasti kotona-blogista tänne tieni löysin ja oompas ilonen löyvöstäni. Niin mahottomasti kivvaa kateltavvaa ja luettavvaa. Heti lukijaksi ! Ja tervetulloo kyllään:)

  VastaaPoista
 12. No heipparallaa!!! Mukavata, että löysit meille ja jäit kyläänkin ;D Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Aseman laidalle! Tulen käymään kylässä :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...