12.3.2011

Tuolijuttuja

Aamu valkeni niin ihanan aurinkoisena ja heti tuntui, että tänään on hyvä päivä! Aamusumpit juotuani katselin paria tuolia, vanhaa aarretta ja mietin, mitä jos.... Tuumasta toimeen ja maalipensselit käteen...tekstaukset alkakoot ;D Nyt on hyvä aika poistua, jos ei jaksa tätä minun tekstimaniaani enää katsella ;DD

Piianhuoneessa on edellisiltä omistajilta meille perinnöksi jäänyt tuoli, joka heti alkuunsa sai valkoisen maalin pintaansa. Tuoli on polttoleiman mukaan ruotsalaista tekoa ja ei sinänsä kovin vanha varmaan ole...pohjassa lisäksi käsinkirjoitettu teksti: Ostettu -77.

"Ohjaajan" tuoli on isäni 8. luokalla tekemä ja siksi niin rakas minulle. Se on 1960-luvun alkupuolelta ja oli istuinosastaan niin kulunut, että maalasin kaikki puuosat ruskealla. Metallijalat saivat näyttää alkuperäisen luonteensa ja kahva/pieni ripa, joka kiinnitettiin tuolin selkänojaan, on löytöjä mummolani vintiltä. Tuoli on käytössä makuuhuoneessaame, muttei toki ole äitini vanhan kampauspöydän tuolina...sattui vain kuvaushetkellä olemaan siinä.
Kun nämä oli tehty, lähdettiin hyvällä mielin ulos koko porukka. Tehtiin lumityöt ja suunnattiin lumimiilulle ihanassa auringonpaisteessa.

Semmostii täältä tällä haavaa, taidan käpertyä hetkeksi Pörrin viereen sängylle, vai mitä olette mieltä ? Ulkoilma saa olon niin ihanan raukeaksi ;D
Nautitaan tästä aurinkoisesta päivästä! 


10 kommenttia:

 1. Mikä olikaan "lumimiilu", nimimerkki epätietoinen kysyy :).
  Hienot tuolit!
  Täälläkin on aurinko hellinyt ja lumet sulaa vauhdilla, vaikka eilen tuli lisää mutta "uusi lumi on vanhan surma", eikö niin :).

  VastaaPoista
 2. Markka: Lumimiilun (=luminen tervahauta?) avajaisia vietettiin 19.2.
  Tapahtuman teemana on tervan tarina. Alueella on tervaveneliukumäki ja iso tervatynnyrinkansi, joka on toiminut esiintymisareenana talvisäätä pelkäämättömille ryhmille. En tiedä onko sillä ollut käyttöä, kun oli noita pakkasiakin :D Tervateema kovasti on läsnä koko alueella....kas kummaa, miten se terva vielä vaikuttaa tällä alueella;D

  Lisätietoja saat: www.http://kao-lumimiilu.blogspot.com/
  Tapahtumasta suunnitellaan jokatalvista juttua ja näin kaupunkimme 360-juhlavuotena oli hyvä aika aloittaa tällainen perinne! Toivotaan, että jatkuu, lapset ainakin tykkäävät!

  VastaaPoista
 3. Upeat tuolituunaukset kerrassaan!! Tykkään molemmista tosi paljon! Tekstit on upeita aina, minusta ainakin :) Hauskaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Niina: Kiitokset ! Olen samaa mieltä ;D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat tuolit ja tekstit :) Täällä kans yks, joka noihin tekstailuihin vähän hurahtanut, hih... Oletko noi tekstit ihan itse kirjoittanut pensselillä, vai oliko jotku sabluunat tai tatuoinnit..? Kauniita kummiski, oli niin tai näin ja parasta vielä jos vanhoilla esineillä lisäksi tunnearvoa :)

  VastaaPoista
 6. Niin ja iiiihunainen toi teijän Pörri <3 kyllä minä ainakin kans mielelläni sen viereen käpertyisin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos lumimiilu-tietopaketista :)
  Sähköpostiosoitteeni on v.kangas@hotmail.com.

  VastaaPoista
 8. Liisa: Mademoiselle on tulostettu ensin peilikuvana paperille, jäljennetty hiilellä ja sitten "painettu" ja lopuksi permanenttitussilla piirretty päälle. Eli tavallaan tatuoitu ;D Director-tekstissä oli oma sabluuna käytössä.

  Markka: Kiitokset itsellesi jo etukäteen ! Laitan mailia.

  VastaaPoista
 9. Hienot tuoli tuunaukset! Pörri on suloinen :)

  Nautitaan tosiaan auringosta ja ulkoilusta, ihanaa kun tulee kesä! Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 10. Onnesta Unelma: Kiitokset ja näin me teemme!! Kesä tulee, tulee, tulee ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...