4.3.2011

Se on loma nyt!!!

Hiihtolomaviikko edessä eikä tietoakaan mitä tehtäis...vai huilattaisiko vain. *h-mmm*...siinäpä vasta pulma ja viikko aikaa ;D Kuopus oli illansuussa harvinaisen väsynyt, välillä paleli, välillä oli kuuma. Mittailin jo kuumettakin, kun kyseli: Saanko äiti pikkuisen nukkua? Lämpöä ei ollut...kenties raskas kouluviikko purkautui, tiedä häntä. Piristyi onneksi saunassa käytyään jopa niin, että oli valmis jälleen vaikka mihin. Äitee ei vain syttynyt ajatukselle ja niinpä loikoillaan edelleenkin olohuoneen sohvalla. Pojatkin saivat poikkeuksellisesti nauttia iltapalan TV:n ääressä.

Bloggerissa oli jokin päivitys eilen ??? Taistelin eilisen illan, jotta saisin blogin näyttämään taas joltain. Oikean laidan tekstit ovat mielestäni liian kapeassa tilassa ja silti siellä on tilaa, mutta en saa sitä levenemään. Minulle kun nuo HTML-jutut ym. on täyttä hepreaa. Vieläkään en ole täysin tyytyväinen, mutta levänneillä aivoilla homma toiminee paremmin ;D

Työkaverit toivottivat hyvvää lommaa ja käskivät minun unohtaa heidät! Okei, minä lupasin...mutta vain viikoksi *hih* No problemos, kamrats!!! (Hymyilyttää vieläkin...)

Nyt on pakko lopetella *haukotus* Pörri vetää rundia ruokailuhuoneen ja makkarin välillä, pojat heiluttavat sohvaa (=hyppivät sohvalla) siihen malliin, ettei kirjoittamisesta tule mitään ja jänkhäävät toisilleen kaikesta mahdollisesta ;DD  Duudsonit varmaan rauhoittaa tilanteen, joten vaihdan kanavaa ja toivottelen kaikille oikein mukavaa perjantai-iltaa!


8 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentoutavaa lomaa.

  Täälläkin HTML jutut on ulkoavaruudesta.

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista lomaa sinulle!
  miekin lomailen koko ihanan viikon...

  haliterkut
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Heippa Satu!
  Ihana, persoonallinen blogi Sinulla, olen täällä ensivierailulla ja niin juutuin lukemaan vanhojakin juttujasi, että heti jään lukijaksi :)
  Tervetuloa vastavierailemaan minun Vaniljainen-blogiini! Yhtäläisyyttä ainakin "lyhyet" tarinoinnit, hih ;)
  Ihanaa viikonloppua ja talvilomaa Sinulle ja perheellesi!
  Terkuin Liisa

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lomaa!
  Mulla on sellasia työkavereita ettei niitä unohda vaikka tahtois :D -ei vaan, kivoja ne on :)

  VastaaPoista
 5. Meillä myös! :-) Mukavaa lomaa myös teidän perheelle, toivotaan hyviä ilmoja ja terveyttä! Meillä on taas ohjelmaa ehkä liiankin kanssa, mutta toisaalta ollaan sairaana vanuttu niin paljon kotona viime aikoina, että ei haittaa :-)

  Ps: html:t on mullakin ihan hakusessa :-S

  VastaaPoista
 6. Mukavaa lomaa koko perheelle, Pörrille myös!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...