28.2.2011

Ihania löytöjä ja lattiapohdintaa

Viikonloppuna suunnattiin jälleen kirpparikierrokselle miehen ja kuopuksen kanssa. Haaviin tarttui pari puolaa ;D...ja lestejä. Näitä nyt alkaa olla taas, joten odotettavissa on lisää lankarullatelineitä ja maalattuja lestejä annettavaksi pikkulahjoina tuttaville. Noista puolista saisi kyllä aikaan mahtavankokoisen telineen ja ylikin jäisi, mutta mitähän minä jättikokoisella telineellä sitten tekisin?!? Pääasia, että on jotain tekemistä....miehelleni ;DD
Viikonloppu tosiaan mennä hurahti lähes suojasäässä ja talvilomaa odotellaan. Suunnitelmia ei vielä ole...lattianlaittoa eteiseen kenties. Kun muutimme taloomme, kaivoimme makuuhuoneesta ja eteisestä esiin alkuperäisen puulattian. Makkarissa homma sujui hienosti ja kaikkien muovimattojen sekä kipsilevyn alta löytyi tasainen puulattia, jonka maalasimme valkoiseksi. Valkoinen se on edelleenkin, mutta pakkastalvi on saanut lattian rakoilemaan ja haaveena olisi vielä hioa siitä esiin puunväri osittain. Pääosin se saisi säilyttää valkoisen värinsä, mutta rustiikkisenoloinen sellainen olisi kovasti mieleen.

Eteisen lattia olikin sitten hieman murheenkryyni. Kun se saatiin esiin, sen päällä oli jotain tasoiteainetta, jota emme tietenkään kunnolla hioneet ennen maalaamista pois ja nyt sen alkaa huomata. Maalipinta irtoilee niistä kohti, joissa tuota tasoitetta on jäljellä ja onhan se sitä paitsi aikas hassunnäköinen, kun on eri tasossa olo- ja ruokailuhuoneeseen mentäessä. Päälle pitäisi löytää jokin mukavannäköinen lankkulattia.
Katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi, saadaanko mitään ja mennään sieltä ali, missä aita on matalin eli lähdetään Oulun seudulle sukuloimaan ;D Nyt on vasta maanantai, joten mieli voi muuttua suuntaan jos toiseenkin ja moneen kertaan!

Kaikille oikein ihanaa alkavaa maaliskuuta ja lämpimästi tervetuloa lukijoiksi, Pepi ja toinenkin Minna!

7 kommenttia:

 1. Voi mä keksisin nuille sinun puolille vaikka mitä käyttöä! Alahan vaan rakennuttaa miehellä se teline ja kaikki ihanat pitsit ja nauhat sitten puolille! :D Minullakin torstaina suuntana Oulu ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo puiset lankarullat on sitten kauniita. Minäkin muuten kirpparilla näin, mutta oli hirveät hinnat, en ostanut. Muistan lapsuudesta nuo puiset rullat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)mielelläni teille tulen!
  Meillä muuten joskus mun lapsuudessa oli tilanjakajana puisista lankarullista tehdyt verhot...niitä oli sit pikkuist vailla paljon ja taisivat jäädä seuraavilla asukkaille muutossa.

  VastaaPoista
 4. Ihan vaan pari puolaa, näemmä ;-) Varmaan jotain kivaa keksit niille. Lestit ovat myös hienot. Tervetuloa Ouluun!

  VastaaPoista
 5. Lattiaremppailu on kivaa, jos/kun alkuperäisen pinnan saa esiin ja käyttöön- mutta mielellään järjellisellä määrällä työtä- nimim. viime kesänä tehtyä... :D
  Rustiikkinen valkoinen kuulostaa kyllä hyvältä, ehkäpä kuvia saadaan sitten joskus? :)

  VastaaPoista
 6. Saila: Mulla on jo sellainen teline... ;(

  Liisa: Meillä näkee tosi harvoin noita. Muutamalla eurolla sain tuon kasan...hinta ei huimannut.

  Pepi: Kiva kuulla! Tuo verhojuttukaan ei olisi paha idea...harkintaan!

  Amelia: Kiitokset! Oulussa on aina mukava käydä.

  Saara: Juu, kuvat ennen ja jälkeen luvassa, tottakait!

  Ainosofia: Kiitos! Mä luulen (=toivon), että Oulu vetää meidät sinne ainakin osaksi viikkoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...