15.2.2011

Ajan patina

Sydämmelliset kiitokset kaikista ihanista ystävänpäivätervehdyksistä edelliseen postaukseen!! Lämmittivät kovasti mieltä!

Tämä kirja on varmaan monelle tuttu, mutta oli minulle täydellinen uutuus. Törmäsin Terrassa tähän opukseen ja olisihan siellä on ollut paljon muitakin häkellyttäviä teoksia, mutta käsillätekijänä nappasin tämän hyllystä sunnuntailukemiseksi. Mahtavia juttuja koko kirja täynnä! Kädet syyhyävät, mistä revin ajan...sillä haluaisin tehdä nuo kaikki NYT ja HETI!
Viikonloppuna saatiin paljon aikaiseksi kuopuksen ja miehen kanssa. Kierrätyksestä löytämäni tyynynpäällinen sai ylleen perhepotretin ja pitsit.
Kiitokset Sofiantuvan Johannalle ruskeista koukuista! Ostin ne taannoin Tuvalta kirpparipöydästä. Ne saivat uuden elämän naulakossa, jonka pohjana on jälleen Lidl:n hyllyosat (6,99 €), taustan ja maalaushommat teki mies ja ei muuta koukut kiinni. Paikka on mietinnässä, kuten yleensä ;D Aika tavarana kaupitsee, tuumaan minä.
Kirjelokerikko kaipaa vielä jotain, tekstiä vai kuvaa?
Ulkona paistaa aurinko täydeltä terältä, töissäolo ei kiinnosta pätkääkään tuon valopallon ansiosta...ja ehkä vähän tuon kirjankin ;D

Mielettömän aurinkoista pakkasviikonalkua kaikille teille ja lämmin kiitos toivotuksista edellisiin postauksiin!! Kyllä tämä bloggailu on vaan niin mieltä piristävää!

10 kommenttia:

 1. Toi kirja on kiva! Mullaki on se :))

  Kivoja juttuja oot taas löytänny ja tehny!
  Oispa tosiaan aikaa väkertää ja säkertää kaikki ajatuksensa ulos!!

  Koetamme kestää! :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tuo kirja on kyllä niin upea inspiraation lähde.

  VastaaPoista
 3. Kirjaa en ole koskaan nähnytkään, varmasti kaikkea kivaa sieltä löytyy :)
  Hieno tuli tuosta naulakosta ja lokerikkokin hieno.

  VastaaPoista
 4. Hyviä tuunauksia. Meiltä puuttuu kirjelokerikko, ja ei kun kirpparille ja tuunaamaan :). Täälläkin aurinko paistaa ja pakkanen paukkuu. *Psst* ruokkiksella kirjottelen, hih.

  VastaaPoista
 5. Ihana into sulla päällä! Täytyykin etsiä tuollainen kirja käsiinsä. Onnistuneet tuunailut sulla valmiina! Mistä olet tuon kirjelokerikon löytänyt?

  VastaaPoista
 6. Jenni: Sepä se, aikaa jos saisi päivään lisää, näillä töin olisin :=) Mukavaa viikkoa sinullekin!

  Liisa: Sitä se vaan on ;D Ei muuta kuin kirppareita kiertämään ja etsimään sopivia "uhreja".

  Sirutuuli: Kiitokset! Kirja oli minullekin uusi tuttavuus.

  Markka: Vähän menee töiden edelle täälläkin välillä ;D

  Riitta: Kiitos! Kirjelokerikko on miehen käsialaa. Se on valkoiseksi maalattua levyä ja jotain siihen pitäisi vielä keksiä...

  VastaaPoista
 7. Vau ihana kirja, en huomannut mutta mikä tuon kirjan nimi on?
  Hylly on ihana ja kirje jutska, mitenkä olisi jos laittaisi siihen kirje jutskaan jokun tekstin..?
  tuosta kirjasta vielä, että siitä varmasti saisi inspiraatioita itselle, niin aika on rajallinen itsekkin suunnittelen et tänään kyllä istun ompelukoneen äärellä mutta sitten ilalla huomaan etten ehtinytkään koska töitä pukkaa tulemaan aina mm, siivous,tiskit,ruoka,pyykinpesut, ja kuivaus,silittämistä, ja taas kuivat vaateet kaappiin jne jne..
  Harmi vaan kun olisikin paikka mssä tekisi kaikenlaisia puu askarteluja, puhumattakaan tarvikkeista no kesällä on parempi aika koska silloin voi ulkona tehdä kaikkea tuunailuja eikä pölyt tule sisälle..
  Ihanaa tätä päivää sinulle.. :)

  VastaaPoista
 8. Hei Anja, kirjan nimi on Ajan patinaa - Vanhojen tavaroiden uudet mahdollisuudet. Siinä on tosi "herkkuja" tuunausvinkkejä.

  Oikein aurinkoista päivänjatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Kylläpä olet saanutkin paljon aikaan ja toi kirjelokerikkoon vois tietty kirjottaa ja kuvia myös laittaa,lapsista,perheestä eritilanteissa esim;näin,jos haluis!
  Mukavaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 10. Tansku: Kyllä vaan! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...