17.2.2011

Kyltitystä ja tyynyliinoja

Liekö kevättä rinnassa ja rinnan alla, kun arki-illatkin ovat osittain kuluneet "käsitöiden" parissa....
Pojat odottavat kovasti jo hiihtolomaa ja kyllä se tauko maistuu meille vanhemmillekin. Eilen lukivat/harjoittelivat tämän viikon kokeita varten: kuopuksella (2. lk) on tänään matematiikan koe ja esikoiselle (6. lk) hissankoe perjantaina. H-mmm, tänään tentataan historiaa, mikä oli yksi lempiaiheistani koulussa. Samalla kertautuu omakin historianoppi, josta ei todennäköisesti ole jäljellä paljon mitään ;D
Kuopus laski topakasti alekkain laskuja, tykkää kovasti vielä tässä vaiheessa koulutehtävistä... Nooo-o, kyllä se siitä laantuu jossain vaiheessa, mutta näillä mennään ja luodaan toivottavasti perustat koulunkäynnille/opiskelulle  yhdessä huippuopen kanssa! Meistä on tosi tärkeää, että alkuopetuksessa sattuu opettajaksi sellainen ihminen, joka saa nämä pienokaiset innostumaan ja motivoitumaan. Sillä kyllä ne päivät vaan välillä vie mehut piemimmältäkin eikä se reppu aina niin kevyt ole... Ja meillä on molemmilla pojilla onneksi  ollut sellainen opettaja, kiitos vain U!!!
Meidän sänkymme sai jälleen uuden tyynyn.
Viemisiä lempparikampaajilleni...
Huumoria...juu, sitä saa olla jopa pesuhuoneessa aina välillä ;D

Jep, mutta nyt pitää lähteä töihin, vaikka tuon auringon ilmestyessä ei oikein maistuisi :DDD
Mukavaa torstaita kaikille ja tervetuloa lukijaksi, Ira! 

4 kommenttia:

  1. Huomenia =) Kauniit kuvat ,huumoria on hyvä ripauttaa sinne tänne,kyltin muodossa hymy on aika taattu =) Meillä myös toiseksi nuorin käy 6.lk:a.Kovin on tytölle koulunkäynti maistunut,on ollut ahkera =) Opettaja vaikuttaa asiaan hyvin paljon.

    VastaaPoista
  2. Minä sain kerran hissan kokeista pyöreän nollan ja olin jo lukiossa *auts*...sitä kun ei lue läksyjään kunnolla koulutien alusta lähtien. Toivottavasti hiihtolomalla on hyvät ilmat ja aurinko paistaa. Kauniit tyynyt ja hauskat kyltit :)!

    VastaaPoista
  3. Kauniita on nuo tyynynpäälliset!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...