12.2.2011

Mattojuttuja

Eteisen matto on jostain syystä alkanut käpertymään toisesta reunasta jo niin häiritsevästi, että siihen meinaa kompastua joka kerta, kun siitä kävelee. Konstit on monet, mutta meikäläinen ei saanut aikaiseksi kokeiltua niistä yhtään ja turvauduin taas ostamaan uuden... Entinen saa mennä vintin lattiaa lämmittämään, siellä meillä onkin oikea mattojen hautausmaa ;D Pitänee jo alkaa laittaa vanhimmasta päästä sielläkin niitä pois.
Tykkäisin kovasti räsymatoista, mutta mies ei ihan lämpene ajatukselle...Keittiössä saa olla, mutta muualle ei vielä ole tuotu. Edellisillä omistajilla oli lähes joka huoneessa räsymatot ja jollain tavalla ne sopivatkin heidän sisustukseensa täällä silloin.
Tällainen nyt sitten tuli meidän eteiseen:
Ruskea on meidän valinta. Kuva Netanttilan sivulta.

Ja tässä se on jo eteisessä...."silittämättömänä":

Tykkään, että matot ovat helppohoitoisia ja kotona pestäviä, en jaksa niitä kuljetella pesuloihin. Kesällä homma hoituu kätevästi painepesurilla pihalla. Pienemmät pestään koneessa, mutta niitä onkin vain pari kolme.

Olohuoneeseen ostin viime syksynä kivat valkoiset matot, jotka kieltämättä loivat valoisuutta meidän NIIN NIIN punaiseen olohuoneeseen. Tykkään niistä kovasti edelleen.
 
Näihin kuviin päätän lähetyksen tältä erää. Oikein mukavaa lauantaita teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Tuo anttilan matto on kaunis. Itsekin ajattelin tilata ihan sen isoimman olkkariin. kallishan se on mutta jos on hintansa väärti. Harvoin kuitenkin mattoja yleensä ostan.

  Teillä on kodikasta.

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen ihaillut tuota anttilan mattoa, se on jotenkin kaunis teksteineen. Hyvä valinta :) Jäänkin seurailemaan blogiasi.

  VastaaPoista
 3. Voi elämän kevät kun pari minuuttia mietin miten nuo kirjoitukset liittyvät blogitekstiin :D, mattohan se onkin. Hieno!
  Meilläkään mies ei perusta rättimatoista, aikas paljon kaupunkikodissa onkin narumattoja mutta mökillä räsymatot ne olla pittää.
  Kaunis sisustus teillä! Hieno kynttilänjalka! Kivaa lauantaita sinne.

  VastaaPoista
 4. Piti vielä sanomani jotta meleko tutun näkönen raatihuone siinä alempana töröttää :D!

  VastaaPoista
 5. Hieno matto valinta!
  Täytyy käydä vielä tarkemmin net anttilan sivulla tutustumassa.

  Kaunis sisustus olohuoneessa!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen noita mattoja ihaillut net anttilassa, kauniita ovat mutta kun tuo värivalikoima on suppea eli muistaakseni noita ei ollut valkoisella pohjalla..olisin ostanut, koska minullakin mietinnässä uusi matto ja meidän eteinen on käytävämallinen, niin ei oikein käy..Niin eteisessä ei tiety käviskään valkoinen eli sinne kyllä tummempi..mutta kaunis se on :D

  VastaaPoista
 7. Liisa: sama täällä, tosi harvoin ostamme mattoja ja toisinaan hyödynnän käytettyjä mutta kunnossa olevia kuten nuo olohuoneen matot. Ostin ne kirpparilta ja ne olivat kunnoltaan uudenveroisia.

  Johanna: Kyllähän se tekstipuoli tuossa matossa sai tällaisen tekstihullun valtaansa. Lisäksi väri oli eteiseemme oiva valinta ;D

  Markka: Kiitokset kommentista! Mökillä räsymatot jotenkin vain kuuluvat asiaan, vai mitä?

  Onnesta Unelma: Kiitokset sinullekin! Punaisen kanssa oli aikas vaikea keksiä muuta värimaailmaa, mutta valkoinen saa nyt mennä sen kanssa.

  Anja: Jos valikoimassa olisi ollut valkoinen, olisi se päässyt tasan tarkkaan meille olohuoneeseen! Kllähän tuo beige eteisessä piilottaa isommat tahrat sisään tultaessa;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...