28.5.2014

Vanha tuvan pöytä ♥

Jep, rakas kuin mikä eikä suotta. Niinhän siinä kävi, ettei (vielä) ainakaan raaskittu pöydän jalkaosia käsitellä muutoin kuin öljytä. Tuollainen pinta sieltä paljastui niiden maalikerrosten jälkeen. Pöydän pinta oli sitä vastoin pakko vetää höylällä puupinnalle ja maalata. Ei siitä muutoin olisi sisätiloihin ollut.

Katsotaan nyt, mitä tuleman pitää. Huone on vielä kesken, tapetointia odotellessa (vink, vink, rakas....), mutta tykkään pöydästä todella.

Kesäkukkasia on pikkuhiljaa viritelty pihalle ruukkuihin ja amppeleihin. Vielä jonkin aikaa odotellaan, jotta uskaltaisi räjäyttää - lompakon kukkaostoksilla.

Katukirppareilla on täällä tehnyt muutamana kertana aivan huippulöytöjä, kuten tämä vanha räjähdysainelaatikko. Nolla euroa ja aivan passeli kukkaruukuksi. Myyjän mukaan vikana tuoksu, siksi antoi sen ilmaiseksi. Tuoksu nyt ei ollut vanhaa puuta kummempaa. Kunto muutoin erinomainen tällaiseksi vanhukseksi. Tänne kelpasi ☺ 

Uusi siltakin tuoli hankittua kuin tilauksesta vanhan jo lahotessa ja joutaessa poltettavaksi. "Tavarataivas" möi loppueriään puolella hintaa pois ja sehän sopii meidän pihan "värimaailmaan" kuin nenä päähän:


Mukavaa, että on ylimääräinen vapaa keskellä viikkoakin. Niitä ei koskaan pane pahakseen. Vielä ensi viikko töitä, sitten alkaakin jo kesäloma. Saa nähdä, mistä sitä itsensä sitten löytää ☺

Pirteää viikonjatkoa !!! 

14 kommenttia:

 1. Huh...jätit sitten kuitenkin jotain vanhaa pintaa näkyviin, se on HIENO! Mutta taitaa teidän pojat joutua istumaan sivuittain pöydän ääressä ;D Teidänkin pihalla alkaa näyttämään kovin kesäiseltä, on se niin ihanaa kun pääsee viettämään ulos aikaa pitkän talven jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienenä ollessa, kyllä, jalat joutuu koetukselle. Mutta - pöytälevy saa leväytettyä isommaksi kokonaisuudeksi ja vieraitakin mahtuu ympärille lähes tuplamäärä ja istuminen ei tuota ongelmaa ☺ On se isoisoisä loppuun asti ajatellut hommat ☺

   Vanhan kanssa on elettevä niin kuin vanhan kanssa vain voi. Ja mehän se osataan ☺

   Poista
  2. Aivan ja näin naisimmeisinähän se kauneus on kaiken edellä...ainakin meillä/minulla taitaa joskus käydä niin :D

   Poista
  3. Ehdottomasti! Myönnän kuuluvani tähän kategoriaan ilo mielin ☺

   Poista
 2. Pöytähän on ihana just noin, kiva että pöydän ikäkin tulee näkyviin. Enää viikko töitä...oon niin kateellinen, itselläni vielä kuukausi puurtamista edessä ennen lomaa. Hyviä vapaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikää silmällä pitäen näillä mennään, Outi! Kyllä se taitaa tuollaisena pysyä pitkäänkin. Katsotaan nyt, kun ja jos huone saa ne uudet tapetit, miten meidän käy ☺

   Poista
 3. Wau tuo pöytä, kuten tuo siltakin. Meillä olis myös yhden ojan yli sillan paikka, saunalta halkoliiterille, tällä hetkellä ( jo monta vuotta) sillan virkaa on toimittanut leveä harmaantunut lankku :) tyyliin hyvä, halapa ja äkkiä ;) Kaunista teillä tosiaan on niin "talossa kuin puutarhassakin" ja teillä on paistanut aurinkokin. Meillä on enimmäkseen sadellut ja tuullut pohjoisesta viime päivät, hyrr. Mutta lomaa odotellessa mukavia kesäpäiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, halpa ja äkkiä - ei niiin mitään vikaa. Meilläkin oli hyvä silta pienistä trukkilavoista ja heinäseipäistä koottu versio, mutta sen lahotessa ja tämän sillan ilmestyessä puolella hintaa myyntiin.

   On täälläkin sadellut, eilen paistoi ja tänään on taas pilvistä. Kylmää kuin sanonko missä ☺ Ei siinäkään mitään vikaa, jos olisi lunta, mutta kesällä kaipaa vain hieman lämpöä.

   Poista
 4. Miks mun naama alkaa vihertää pöytäkuvia katsoessa? ;)
  Ihana puuloota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mun naama vihertää vähän väliä täällä blogistaniassa ☺
   Tiedän tunteen, mutta onneksi se on ohimenevää ☺

   Poista
 5. Ihkuja juttuja, niin teidän näköistä!
  Kivaa vapaapäivää ja kohta jo lomalle- jes! :)
  Meillä on kylmää ja sateista nyt, mutta hyvä näin välillä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenni!

   Ei täälläkään tänään hurrata sään puolesta, mutta tätähän se kesän alku aina on ☺

   Poista
 6. Tuo pöytä on kaunis kyllä ihan noin<3 Oikea aarre! Samoin puutarhan herkut, ihana pikkuinen silta, huokausten silta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne-Mari!

   Silta on nätti kuin karkki, huokaillaan yhdessä ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...