2.5.2014

Arkikuvahaaste 1/5 - Pihalla

Jaanalta napsahti taannoin haastetta. Täytyy myöntää, etten ole kovin innokas vastaamaan haasteisiin - jos ette ole sattunut huomaamaan... Tähän haasteeseen sain itseni irroitettua, sillä ei täällä oikeesti mitään vanhasta poikkeavaa arkisinkaan satu ☺ Ja pyykkivuoria en edellenkään kuvaile, ne osaatte varmaan kuvitella - samoin kuin petaamattomat pedit ☺

Alkuun sanon, ettei täältä haasteenkaan muodossa tule mitään tavallisuudesta poikkeavaa ☺Työssäkäymistä, kotoilua ja perhe-elämää maustettuna lähes joka päiväisellä tuunaamisella ja tavaroiden järjestelyllä. Kirppistelyä unohtamatta. Joten tässäpä ensimmäinen osa haasteeseen.

Auringonpaiste saa villiintymään ja varsinkin, kun lämpöasteet kohoavat (vaatetuskerta vähenee...), ollaan pihalla! Maaperä ei näytä kummoiselta eikä ruoho viherrä, siispä nostan sujuvasti katsetta korkeammalle.

Viimekesäinen lisäterassi sai kalusteet (ja vähän lisääkin) yllensä. Terran loppuunmyynnistä löysin talvella nuo kukkaköynnökset, jotka iskettiin terassin laitoihin odottelemaan lopullista silausta. Oikeat kukat puuttuvat (pehmusteista puhumattakaan...säävaraus on päällä päivittäin...), mutta - tästä se kesän odotus alkaa:Jotenkin se aina aluksi stressaa tuo kesäkalusteiden roudaaminen varaston uumenista ja niiden paikoilleen laitto, huh. Jokakeväinen koetus *eheh*. 

Mutta jälleen kerran se on tehty ja nyt ollaan jo tosi pitkällä (ainakin omasta mielestäni). Pienestä se on välillä kiinni. Meinaan se aloittaminen ☺

Sää on kylmä, välillä pilvinen, välillä aurinkoinen, välillä tarkenee, välillä ei - tätähän tämä kevät on. Happi ei silti koskaan ole pahasta, joten pistetään siinä sivussa vaikka pihaa kesäkuntoon. 

Leppoisaa perjantai-iltaa kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille!!

16 kommenttia:

 1. Tosi kaunis teranssi!
  Täällä tuli tänään rakeita ja kun Niilon kanssa lähdin lenkille kaivoin kevyt toppapuvun päälleni...eikä ollut yhtään liikaa..:)

  VastaaPoista
 2. Siitä se lähtee! :)
  Mä sain nuo rakeet päin näköä kun iltapäivällä fillaroin kotiin, aamulla ennakoin keliä sen verran, että oli sentään hanskat ja säärystimet, etten mä ihan liian kesäsissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, onneksi täällä on leijaillut kevyttä lunta...

   Kyllähän tuo jo tekisi mieli olla vähän kevyemmissä kuteissa, kieltämäti.

   Poista
 3. Ihanat kalusteet olet saanut ulos raijattua. Kyllähän sitä lämpöä jo mukavasti olikin, vaikka nyt kylmää onkin.

  MUkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne.

   Pääsiäisen aika oli tosi kesäinen, nautin kyllä. Sitä lämpöä odotellessa touhutaan sitten vaikka sisällä.

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Onpa kauniit kalusteet teillä ja ihanan ison oloinen piha. Tänään sain minäkin räntää silmiin ja 10 minuuttia myöhemmin rakeita. Iltaan mennessä ilma selkeni ja olisi ollut oikein oiva grillikeli, mutta grillailut saa odottaa huomista. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha on kuin pottupeltoa, vielä toistaikseksi ☺ Mutta eiköhän se siitä asetu.

   Kylmä on vielä grillailla, mutta eletään toivossa ☺

   Viikonloppuja!

   Poista
 5. Hei, kiitti pöydästä! Se on täällä! :)

  VastaaPoista
 6. Nättiä! Kiva kun nappasit haasteesta kiinni :)

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä asuinseutunne kivalta, ihailen aina tuollaisia maisemia ja paikkoja koska itse asun "keskellä ei mitään täällä maalla" ja tietenkin silloin viehättää erilainen miljöö. Kaunis on terassi ja kalusteet siellä ja heinäseiväsaita pisti heti silmään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on rauhallinen asuinympäristö, vaikka keskustan alueella ollaankin. Tuokin naapurikerrostalo on koulurakennus, joten siellä on elämää päivisin ja kesäisin sekin hiljenee ☺

   Poista
 8. Voi kuinka kaunis terassi!! <3 Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli !
   Jospa se kesään mennessä näyttäisi joltain. Juuri nyt se on vielä vähän raatona ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...