3.5.2014

Arkikuvahaaste 2/5 - Tavarataivas

Lauantaiaamun kohokohta ja paikallinen kirppiskierros. Pieni ihminen oli taas täpinöissään (?). Mutta sitä ennen ihasteltiin/kauhisteltiin säätä - kuis muuten.
Seuraavaksi muutama kuva meidän "paikallisesta", nimeltään Tavarakirppis. Siellä on kertakaikkiaan pakko piipahtaa kerran viikkoon, jos ei useammin ehdi ☺Lauantai ei yleensä ala meillä ilman tätä kierrosta. Hirrrrveeen rutinoituneita ihmisiä...

Mitäkö löysin? En yhtikäs mitään! Jep, heti kun lähdin innolla ja itsevarmana, saalis oli nolla rompetta. Joten kuvaksi saa kelvata aikaisemmat löydöt, joita ei ole blogissa näkynyt ☺. Hieman lasisia ihanuuksia, mukana yksi peltinenkin. Eli nämä vuoat ja tarjoiluastiat ovat tarttuneet mukaan viime aikoina:
Nollatulokseen lienee syynsä, mikä lie. Jää nähtäväksi sitten myöhemmin, kun tuhlaan nekin roposet johonkin muuhun kivaan ☺ Kirppisarki voi toisinaan myös yllättää ☺

Lunta, aurinkoa - siitä on myös tämä lauantai tehty ☺ Tällä haavaa voitolla on aurinko !

Palaillaan!


22 kommenttia:

 1. Apuva! Tuota voi jo sanoakin kirppikseksi :)
  Huonekaluja ja kaikkee!

  Täällä on tullut nyt rakeita kolmeen kertaan, ei noin runsaasti, mutta kuitenkin!
  Vaan mikäs täällä Lillassa on ollessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tavarataivas se on ☺

   Aurinko vei voiton ja tuokin pienoinen lumimäärä suli tosi nopeesti pois.

   Lillallassa on mitä mahtavimmat olot, uskon sen ☺

   Poista
 2. Ei oikein kestä katsella noita kirppiskuvia, niin paljon kaikkea ihanaa siellä näkyy...Ja tuo ilma, ei kyllä kestä katsella sitäkään :)...Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuossa paikallisessa kelpaa kyllä vierailla :)
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on mukavaa, kun on niin paljon katseltavaa ☺

   Viikonloppuja!

   Poista
 4. Ai ai sentään. Tuskin itse olisin lähtenyt tyhjinkäsin, ainaskin jos valuuttaa ois nuo kaikki lipastot olisi heti kiinnostanut!! Mutta niinhän se on,aina ei tartu haaviin yhtikäsmitään. Vitsi mikä ilma?? Täällä tuulee mutta aurinko sentään paistaa välillä pilvien lomitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä haavi on täynnä, mikä lie nyt ollut *hih* Kitsaudestakaan ei mua voi syyttää ☺

   Poista
 5. Jestas mikä keli! Satoi meilläkin rakeita, mutta ei nyt ihan tuolleensa.. hui!

  Ja mitä aarteita siellä kirpulla onkaan!! Viimeksi kun olen tuolla käynyt en tosiaan löytänyt mitään- eikä siellä tuollaisia lipastoja ollut..oijoi!

  Kivaa - ja lumetonta- viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsepti on yläkerrassa laajentunut. On tullut paljon uutta "vanhaa" sekä sisustustavaraa.

   Kivaa viikonloppua sinnekin!!

   Poista
 6. Mulla varmaan menisi puolipäivää tuolla kirpparilla. Aivan ihanat nuo suorakulmaiset tarjoilukipot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä katse muutaman kerran kiertää - ja ympärikin ☺

   Poista
 7. Onpas teillä ollut melkoinen sää! Täälläkin on kylmää, mutta aurinko paistoi koko päivän ja ulkona hääräilty. Hauskoja nuo lasivuoat, joskus tullut vastaan vastaavia. Tarjoiluastiat näyttävät tutuilta, Ikean löytöjä ja löytyy meidänkin varastoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, Ikea! Ikealta tulee Ektorpit (I love) ja nyt tällaisetkin ihanuudet (mii laik). Sitten voi sanoa kyllä, että monestakin kodista löytyy ☺
   Onkohan noita muunkin laisia/muotoisia vielä valikoimissa?

   Poista
  2. Ikealla on kyllä nykyään aika kivoja tavaroita, siis meidänkin makuun. On minulla myös pyöreä versio tarjoiluastiasta, luulen että löytyy vieläkin valikoimasta.

   Poista
  3. Ihanaa, se seuraavaksi kainaloon, kun Ikeaan menen ☺

   Poista
 8. Kyllä meidän kelpaa ku on noin mahtava kirppis :) Muistatko Iitukan ajat?
  Yllättävän huonosti minusta nuo yläkerran tavarat liikkuu,olisiko osassa ainakin ilmaa hinnoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onhan se mahtava! Monet edulliset lipastot on hankittu täältä ☺

   Ja kauppiaalla pitää aina olla ilmaa hinnoissa, eiks' totta? Ei sitä muuten ole yrittäjä ☺ Lipastojen hinnat on alta 100 eurosta eteenpäin (pienimmät toki vielä halvempia) ja isommat (2-osaiset, esim. peilisenkit) 200 eurosta ylöspäin. Harvoin on yli 300 euron ellei satu olemaan tosi iso vaatekaappi kyseessä. Minusta ihan kohtuuhintoja, ellei tavarassa ole jokin vika. Silloin pitää miettiä hintalappu tarkkaan.

   Totta on, että jotkut huonekalut liikkuu tosi nihkeesti. Silloin pitäisi vaan alelappuja iskee hanakammin kiinni useampaan tavaraan, jos on kauan ollut sama tuote myynnissä ☺ Siten se tavarakin vaihtaa omistajaansa nopeammin.

   Iitukka-aikaan oli pientavaraa, muttei isoa. Aikansa kutakin, tykkäsin siitäkin kovasti. Harmi, vain kuin oli monopoliasemassa pitkään ja olisi ollut mukava visiteerata useammallakin kirppiksellä kuten tänä päivänä pystyy ☺

   Poista
  2. Aivan pakko liittyä teidän keskusteluun, olen samaa mieltä kuin Satu...kauppiaana sitä ilmaa täytyy olla, eihän muuten voi menstyä sillä alalla. Huonekalut ovat kyllä siltikin todella edullisia, mutta harmittava tosi asia oli ainakin silloin ennen että aika huonosti liikkuivat. Syy minusta oli siinä, että kalusteet olivat aika huonokuntoisia...jopa minäkin kaappifriikkinä jätin ostamatta. Onko tämä asia muuttunut tänä päivänä parempaan suuntaan? Kyllä Kajaanissa todellakin on yksi parhaimmista kirppareista, ei täällä Oulussakaan ole sellaista missä myytäisiin huonekaluja...paitsi Sininen pysäkki tietysti, tulee vain niin harvoin käytyä. Ehkä parempi niin, ei tänne taloon mahdu enään yhtään kaappia lisää ;0)

   Poista
  3. Juu, ei sitä huonokuntoisesta kannatakaan maksaa. Toimiva sen olla pitää ☺

   Poista
 9. Oih ja voih, tuonne pitäisi päästä! :) Näyttää olevan isot tilat, ja sen myötä paljon valikoimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoimassa riittää, siitä pitävät huolen niin myyjät kuin yrittäjätkin ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...