24.5.2014

Tööt - tästä kesä voi alkaa ♫ ☼ ♪

ja pööt. Iho karrella, uima-allas korkattu, kävelty kymmeniä kilometrejä pihalla, juotu litratolkulla (vettä) - nautittu pihalla olosta kaikkine multineen ja ampiaisineen. Ja nyt tuntuu, että sitä ollaan kirjaimellisesti ☺Pakko istahtaa välillä sisätiloissakin.

Pari 1900-luvun alkupuolella tehtyä pikkurahia tarttui mukaan katukirpparilta ja olihan ne alkuperäiset päällisetkin hyväkuntoisen ihanat, mutta - you know me. Alkuperäiset ovat tallessa tuolla alla, no hätä. Jos vaikka kyllästyttää.
Pari kuvaa kuistilta auringon lämmössä. Enempää en jaksa höpötellä, suihku tekisi kyllä poikaa ☺Kori ja tarjotin (joka sai heti uuden värin) katukirpparilöytöjä. Pionit Pumpulikukasta.


Elävääkin kasvillisuutta löytyy ☺

See you later, meen naatiskelee lisää !

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo rahien tuunaus taas kannatti, nyt ne on niin kauniit. Ihana ilma ollut, pitäisi itsekkin siirtyä tuonne pihalle maalailuhommiin, mutta sisätilan viileydestä nautin vielä ihan pikku hetken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti minunkin mielestä ja ainahan päälliset saa pois, jos harmittaa ☺
   Sää suosi ja tästä päivästä tulikin aivan jotain muuta, mutta tätä se kesä on ;=)

   Poista
 2. Kuistin ikkuna, miten on kiinni ja onko kiinni myös alalaidasta? Mietin heiluuko tuulessa kovin, itsellä ajatuksena ollut vähän vastaava jutska....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiinni, paksu rautalanka porattu ikkunanpuitteen läpi ja kuistin reunassa kiinni. Ei pääse heilumaan ☺
   Yksi vaihtoehto on laittaa kulmista koukuilla ja ketjuilla kiinni.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...