4.5.2014

Arkikuvahaaste 3/5 - Suurkirpputori

Pitkästä aikaa oli Kajaanihalli täyttynyt tänään kirpputorimyyjistä (eikä antiikkikauppiaista ☺) ja olin intopinkeänä - kirpparille taas. Suurkirpputori on ollut perinne täällä jostain 1990-luvun lopulta lähtien (muistaakseni) ja aina se on suosittu tapahtuma. Muistan, kun nykyinen antiikkimessujen järjestäjä aloitti perinteen. Terkut Joksalle!!

Mun piti ottaa kuva parkkipaikasta sekä sisällä tapahtuvasta kuhinasta, mutta enpäs ottanut. No, kun en olisi ehtinyt. Piti sinkoilla ihanuuksien perässä kuin mielenköyhä ja sitten poislähtiessä muistin koko asian... sori. Mutta löydöt kuvasin teille - piruuttani. Pakko ei ole katsoa, joten voi ohittaa tämän postauksen klikkaamalla sitä punaisella pohjalla olevaa ruksia, jos ei kiinnosta ☺Taustalla oleva kultareunuksinen peili on edellisen postauksen paikasta.
Vähän turhan kultainen, mutta toisaalta en raaski maalatakaan.Lasirasialle piti hylly viritellä, sekin löytyi suurkirpparilta, joten ei tarvinnut kauempaa etsiä:

Ja arvaatteko mitä ?! En ollut varautunut taloudellisesti ollenkaan kaikkeen siihen, mitä tuolta olisi voinut kotiin kuljettaa. Piti häipyä vähin äänin, kun rahat ei riittäneet - vaikka kuinka eiliseltä jäi säästöön ☺ Olisihan sitä joku viisas voinut käydä automaatillakin... Sinne jäi ihanat terriinit, juhlamekot ja Arabiat... Pitkästä aikaa tavara oli hyvää ja sitä oli tarjolla kiitettävästi. Mun mielestä.

Tuunailin joutessani hieman ja tämän päivän tuunaus koskee tarjotinta. Otin liuotintussin käyttöön (ja tekstailin). Tarjotinpöytä siitä kehkeytyi, kun ostamani rautajalat saivat käyttötarkoituksen. Ne ovat löytö paikallisesta puutarhamyymälästä. Tarjotin on ostovalmis sellainen, joten ei tarvinnut maalatakaan *huh*


Siinä se tarjotin lepää kuin olisi tehty siihen, vaikkei olekaan. Ne vaan sattuivat natsamaan yhteen. Hyvä niin.

Päivää on vielä jäljellä ja huomenna se vasta arki koittaakin ☺ 
Sunnuntaita ja aurinkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. En varmasti paina mitään rastia vaan nenä ruuduussa ihastelen löytöjäsi!! Kerrassaan ihania!! Tuo peilikin on nätti eikä yhtään liian kultainen;))

  VastaaPoista
 2. Mikä punanen? Missä? :D
  Ei maar, mä mitään rastittele....ihmettelen vaan että mimmoi trafiikki sun tavaroilla oikein käy kun eihän noi VOI kaikki teille mahtua :) - vai onk sulla vintti taas täynnä ihanuuksia?
  Täällä muuten tulee lunta!!! taivaan täydeltä ! KÄÄÄÄÄÄK!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois, trafiikki käy ☺ En mä kaikkee itselle tee...
   Vintillä ei ole kuin rojua, rojua ☺

   Poista
 3. Kuule ei se oo sattumaa että matsaa yhteen, vaan sinulla on silmää niitä yhdistellä. Kaunista taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi!
   Oiskohan se jotenkin alitajuista, en kyllä hirveesti hanki siten. Menen fiiliksen mukaan ostohetkellä. Ihastun kauniiseen tavaraan ja sitten mietin kotona, että hetkinen...

   Poista
 4. Mäkeen kaikki punaiset rastit... ;) Huippulöytöjä, ja toi tarjotinpöytä on kyllä kerrassaan ihana!

  VastaaPoista
 5. Onpa upea tarjotin, jostain olet näemmä löytänyt tosi kivannäköiset rautajalat. Miten teit kiinnityksen? Utelias vaan kyselee ;) … Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niittipyssyllä kiinni. Menee kätevästi jalan ympäri. Ohut jalka. Olishan sitä voinut naulata ja naulankin taivutella koukuksi jalan ympäri.

   Samanlaiset jalat ovat niin alhaalta kuin ylhäältäkin, joten helppo homma.

   Poista
 6. Hih...ja taas tutun näköisiä tavaroita, meillä samanlainen peili ja kaksi hyllyäkin löytyy...sama maku! Oletpa tehnyt jälleen ihania löytöjä, olisipa ollut mukava käydä sielläkin kirpparilla pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi hylly on kyllä tosi kiva - noin uusvanhaksi tavaraksi ☺ Melko painava sellainen, joten saatiin laittaa kunnon kiinnitykset.

   Poista
 7. Mäkin muistan nämä kirppishulinat aikojen takaa.. :)
  Välitänkö terkut? ;)
  Ihan on sun näköistä löytä ja kavereiden fb-päivityksistä päätellen moni oli tehnyt hyviä ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut sinne, totta maar. Mähän vähän jo lähettelinkin niitä tuossa postauksessa ☺

   Yllättävän hyvä kauppapaikka oli ☺

   Poista
 8. Minäkään mitään rastitellut, ei näissä sun postauksissa mitään punasia rasteja näykään ;)
  Kivat löydöt ja hieno tarjotinpöytä. Mietin minäkin kiinnititkö tarjottimen jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suurkiitos, Jaana!
   Mukavaa, että täällä viihdytään!

   Vastauksen kiinnitykseen löydät tuolta Pilville vastatusta kommentista. Jos jalat olisivat olleet pystysuorat tuosta ylhäältä, en olisi voinut niitä kiinnittää mitenkään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...