24.2.2013

Vielä kerran olohuoneeseen

ja sitten lupaan, ettei vähään aikaan mennä, jookosta?

Katjalta ostelin jokin aika sitten blogikirpparilta parit hyllyt ja sen nyt arvaa, minne meillä lähes kaikki valkoinen viritellään. Juu-u, seinässä oli aukkokohtia, jotka piti täyttää hetimiten. Näin siinä sitten kävi:


Jep, ovaaleja kehyksiäkin löytyi lisää, joskin pienempiä, mutta niillä voi täyttää tuota sivuseinää aivan huoletta. Älkää pelätkö - pari olisi vielä hakusessa, sitten saa riittää.

Tässä vielä kuva meidän tähystäjästä iltahämyssä ennen noita ovaaleja kehyksiä ;D

Niin ja se edellisen postauksen laudanpätkä on nyt paikallaan ja kaappikin on maalattu. Pakkohan se oli, kun tänään teatterin kirpparilta löytyi lisää tuunattavaa *hiphei* Palataan niihin ensi viikolla, sikäli mikäli ehdin saada valmista näytettävää aikaiseksi.

Lämpimiä föhnejä odotellessa !

6 kommenttia:

 1. Olet sinä mahoton :)
  Tänään muuten oli ainakin tuolla etelärannikolla oikein keväinen päivä, aurinko paistoi aamusta alkaen ja räystäät tippui - mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kun jostain innostun, teen sitä samaa viikkotolkulla ja samassa tilassa pyörittelen tavaroita ;D Jep, sen mä kyllä osaan *heh* Nyt mä lupaan jättää olohuoneen rauhaan.

   Voi, jospa se aurinko jo yltäisi tänään meillekin asti!!

   Poista
 2. Ihana tämä blogisi!!Lisään kysymykseni tähän vaikka se ei tähän postaukseen millään liitykään. Selasin blogisi aikaisempia postauksia ja huomasin sieltä sinun ihanat tekstituunailusi :) ja löysinkin osoitteen, jonka olit laittanutkin okmmenttiboksiin..Nyt kysynkin, että millaisella tekniikalla sinä olet niitä tehnyt?esim.sen tarjottimen?tai ne laatikoiden etuosat? :)
  Aurinkoista keskiviikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukavaa, että viihdyt!

   Liimalakalla olen tarjottimen ja lipaston tuunaillut.

   Blogin sivussa on Hae tästä blogista->kirjoita sana art medium, niin löydät lisätietoa tekeleistäni ja ohjeita ;D

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi!! :)
   Yritin jo aikaisemmin hakea tuolla hakusanalla, mutta haku-toiminto ei jostain syystä toimi minulla, tulee vain teksti; ei tuloksia.. :/
   Ja juurikin noita ohjeita yritin etsiä :)

   Poista
  3. Hei,

   postaukset tulevat näkyviin "listana". Klikkaa postausotsikkoa, niin pääset katsastamaan postauksen sisällön ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...