21.2.2013

Muisti pätkii ja palailee pätkittäin

On se tämä ihmisen muisti vain ihmejuttu... Taas pengottuani kaappeja (askartelujuttuja etsiessäni) eteeni lattialle tipahtivat vanhat lampunvarjostimet. Joskus ostettu kirpparilta 2 euron kappalehintaan ja sinne jääneet. H-mmm, heti alkoi silmä harhailla ympäriinsä: "Minne mä nämä tungen?" "Ei ne tänne kaappiin kuulu!"

Ruokailuhuoneesta löytyi uusi paikka ja pinkit versiot saivat väistyä (tuskin takaisin edes tulevat). Tässä kuvapläjäys:

Kainuun Museon näyttelyjuliste pääsi vanhoihin metallikehyksiin (löytyivät niinikään sattumoisin eräästä matkalaukusta, joka on täynnä kaikkea krääsää) ja vaikken tuosta 50-luvusta paljonkaan perusta, jollain tavalla tuo juliste oli pakko saada esille. Tuossa se nyt nököttää kaiken muun roinan keskellä ompelupöydän päällä. Pitänee asetella vielä kertaalleen, jotta pääsee kunnolla oikeuksiinsa:

Nyt tuossa pöydällä iskee silmään tuo lamppu (tai oikeastaan sen varjostin), joten siihen ongelmaan etsitään ratkaisua heti, kun sopivampi tulee eteen ;D Itse asiassa muistin juuri erään varjostimen, mutten muista minne sen olen laittanut... Ehkä sekin tipahtaa eteeni jonain kauniina päivänä!

Lopuksi pari unohtunutta (juu, taas...) räpsyä Pörristä, kun kerrankin oli pystyasennossa ja liikkumatta hetken aikaa - jos nyt pään liikkeitä ei lasketa ;DTorstai on toivoa täynnä ja toivossa on hyvä elää, sanovat viisaammat, joten oikein antoisaa torstaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Sinnehän ne varjostimet sopivat oikein loistavasti. Harjaako tuo Pörri itse turkkinsa, vai onko se vaan noin ihanan pörröisen ja sileän näköinen aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörri huolehtii itsenäisesti turkkinsa kunnosta. Laiska emäntä ja muu pesue täällä vain katselee vierestä ;D

   Ollaan itsekin ihmetelty turkin "laatua" useamman kerran, mutta hyvä näin. Harjaa käytetään tosi harvoin.

   Poista
 2. Hienot varjostimet!
  Ja Pörri...suloinen♥

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa ihan tutulta, ainahan ei voi muistaa mitä on tullut ostettua ;) Sitten niitä putkahtelee jostain esiin ja saa ihmetellä että omistanko tällaisenkin... kauheeta!!
  Ja onnistun myös hävittämään tavaroita, nyt en kerta kaikkiaan löydä navigaattoriani... muistan vain että laitoin viimeksi sen parempaan talteen... KÄÄK!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pus pus Pörri, olet niin ihana!!

   Poista
  2. Eikös olekin kiva, kun on oma kirppari kaapeissa *hih*

   Mä pussaan Pörriä puolestasi, kiitos ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...