15.2.2013

Seinälle laitettua

taas ;D Ei se auta, mä varmaan täytän kaikki meidän tyhjät seinien kohdat urakalla... Ja jälleen pitkästä aikaa makuuhuoneen seinä sai lisää täyttöä. Tässä teille eräs unohtunut postaus...

Jotain symmetrisyyttä(kö) hain, en tiedä, mutta pakkohan se oli miehenkin puolelle sänkyä naulakko viritellä. Jenniltä, Rintelästä, ostin tämänkin ihanuuden. Ensin en aikonut sille mitään tehdä, mutta kävi taas niinkuin aikaisemmin - muistin jotain. Nimittäin Kärkkäiseltä viime syksynä ostamani lasinaluset. Koska en raaskinut niitä käyttää, kuten oli tarkoitus, pistin ne "kehyksiin".

Tämä oli lähtötilanne:

 Sitten läjä kuvia valmiista läheltä ja kaukaa...Kuvassa miehen mummi pikkutyttönä ja
isoisovanhemmat.
Hupaisa näky kaukaa katsottuna, mutta luonnossa näyttää ihan kelvolliselta. Ja se osui vielä melko hyvin kohdalleenkin eka kerralla :D Proppu unohtui ruuvia ja nuppia poratessa, mutta mies korjasi senkin tilanteen. Nyt ei pitäisi tipahtaa vähässä kummassa lattialle. Yksi lasinalunen jäi yli ja nuo ihastuttavat alkuperäiset, mutta...aika tavaran kaupitsee. Jospa se lamppu syttyy niidenkin suhteen vielä jossain vaiheessa.

Lämmin kiitos ystävänpäivän toivotuksista kaikille yhteisesti! Täällä ollaan kuumetilassa maattu viltin alla ja nukuttu kunnon päikkäreitä - mistähän tuota unta on oikein riittänytkään ja toivottavasti siitä on sitten apua. Pää on täynnä jotain epämääräistä, mutta se ei estä ideoimista *hih* Painun takaisin sohvalle, siis.

Mukavaa viikonloppua kaikille !

14 kommenttia:

 1. Ihana tuo seinä!!!! wau, tykkään. Ja sie se ahkera myyrä oot, koko ajan jotain tekemässä, oispa mullakin tuommonen puhti ku sulla :) Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahkera ja ahkera ;D Olisitpa nähnyt minut näinä nyt loppuviikosta...viltin alla sohvalla kaukosäädin kädessä - ainut ahkerin tekoni on ollut TV:n tuijotus *hih*

   Poista
 2. Jaa niinkuin äkkihätäsesti vasemmalla kädellä sieltä peiton alta kipeenä.....kumma tyyppi :D

  Pitäisköhän ottaa päikkärit, pistää vaan silmät kiinni tässä sohvalla...saiskohan jotain idean poikasta...*huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainut idea oli tuo postaus, joka meinasi unohtua ;D No joo, on mulla pari ideaa muhimassa ja tulossa, kunhan virkistäydyn jälleen.

   Sohvalla makaaminen on tylsää, joten pitäähän sitä ihmisen unelmoida (?)

   Poista
  2. Mä menin unelmoimaan toiselle koneelle, ei sitä nyt päikkäreitä...terveenä :D

   Poista
  3. Juu, ei missään nimessä :D Jos terveenä nukutaan päikkärit, kukaan ei saa yöllä (minulta ainakaan) rauhaa.

   Poista
 3. Ihana huone ja seinä. Olet ollut taas ahkera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kodinhenki! Mekin tykätään tuosta makkarista (ja sen seinistä) kovasti.

   Poista
 4. Oi, mikä ihana makkari, niin levollisen näköinen. Sairastelu on tympeätä puuhaa, mutta minkäs sille tekkee. Toivotaan pikaisia paranemisia. Ja Pörrille paljon terveisiä ja suukkoja. On se niin ihana kisuli <3

  VastaaPoista
 5. Hienosti tuunattu! Kaunista on makkarissa, passa peiton alla köllötellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, M-L! Kyllä mä viihdyn makkarissa mennen ja tullen ;D

   Poista
 6. Hih... luin ensin vähän kiireellä ja sitten piti palata takaisin alkuun, koska aloin jo vähän epäilemään että ET VOI OLLA TOSISSAS. Ja huh, et ollutkaan ;) Sillä luulin ensin että tuo ylhäällä oleva enismmäinen kuva naulakosta oli se valmis ja mainitsit että täytyyhän miehelläkin olla oma naulakko... ennätin jo ajttelemaan että kovin olet naisellisen värkännyt ja... no, tykkäähän ne miehet tietenkin naisista mutta?? No, loppuhyvin kaikki hyvin... se on hieno ja koko seinä on hieno!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...