9.12.2010

Pieni ripaus punaista sinne tänne

Vielä pari viikkoa ja joulu on jo ovella. Vielä ei ole koti "joulukuosissa", mutta pieni ripaus punaista alkaa hiipiä ovelasti sisään. Se tulee kynttilöissä, liinoissa, tyynyissä ja tontuissa...Ehkä tämä saa riittää, katsotaan nyt. Lahjat on mietitty valmiiksi, joten niitä ei tarvitse enää stressata :) Osa on ostotavaraa, osa itsetehtyä, mutta toivottavasti mieluisia. Ainakin niiden hankkiminen ja tekeminen on ollut ;D
Liekö ikä vai mikä, mutta vielä ei ole joulupaniikista tietoa eikä sitä turhaa kiirettä *höh* Tai sitten se iskee päälle lähempänä jouluviikkoa...Kuusi tekisi mieli laittaa jo sisälle ja koristella, se varmaan tuo sen viimeisen joulun tunnelman kotiin, vai mitä? Niin ja joulurauha, se kruunaa joulun ehdottomasti! Seköhän se alkaa hiipiä minullekin, kun on niin kumman seesteinen olo !?!
Huomenna on jo perjantai ja ihana viikonloppuvapaa edessä, joten näihin tunnelmiin lopettelen tämän päivän! Nukkukaa hyvin!


 Tervetuloa, joulu!

4 kommenttia:

 1. Ihania joulutunnelma kuvia.

  Minä haluaisin myös ottaa jo kuusen sisään,mutta taitais puottaa neulaset jo aattona.

  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Voi,että on niiin jouluisia ja tunnelmallisia kuvia,kauniisti olet laitellu,minä kans olen jo pikkuhiljaa viritellyt jouluiseen tunnelmaan:)
  Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 3. Ihania punaisia yksityiskohtia! <3 Itsekin lisäilen punaista lisää kotiin!

  Mukavaa kolmatta adventtia!

  VastaaPoista
 4. voi miten suloinen Pörri-kissa teillä! aivan ihana!! itsekin pidän kissoista valtavasti ja omiakin löytyy 2 kpl :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...