29.12.2010

Levoton olo...

pojilla nimittäin ja se kyllä tarttuu jo itseenikin *hih* Kyhnäävät vierelläni sohvalla ja kinastelevat (vaikka luulevat keskustelevansa (?), nyhjäävät toistensa päällä ja "vitsailevat" kaivaten läheisyyttä toisiltaan...veljesrakkautta parhaimmillaan, kait !?

Käytiin tänään juoksemassa alennusmyynneissä kaupungilla, lähinnä tuhlaamassa poikien saamia joululahjarahoja.

Löytyihän sitä käyttöä: esikoinen käytti säästeliäästi uusiin vaatteisiin, kun taas kuopus pisti kaiken menemään *huh huh*

Välillä piti shoppailun keskellä juoda kaffet kera kinuskijuustokakun Cafe Iidassa. Ja sitten jaksoi taas muutaman liikkeen eteenpäin! Kummasti pojat jaksoivat, täytyy myöntää.
Tarkoitus oli leipoa kotona tänään, mutta kummasti unohtui tuon juustokakun jälkeen sekin homma ;D

Meillä on ollut "pääkone" ja sitä myöten tulostinkin vähän vajaavaisia muutaman päivän, enkä ole päässyt tulostelemaan printtejä tai valokuvia, joten tekemisen tuska on kestämätön. Bongasin kuitenkin toisentyyppisen "askartelukohteen", ihanuuden, tässä taannoin netistä ja kovasti toivon, että mies intoutuisi sen jossain vaiheessa suunnittelemaan, I REALLY HOPE SO! Unelmia pitää olla, sanoo tämä tyttö!!! Minä olen luvannut kiltisti maalata ja tekstata sen sekä ostaa koritkin...PLEASE!


Riviera Maison
Huomenna suuntana Sofian Tuvan ale, täytyy minunkin tuhlata saamani lahjakortti jonnekin, vai mitä? Pojat tuumasivat yhteen ääneen: "Voi ei, ei äitin lelukauppaan....!!!!!" Ja yht´äkkiä tulee levoton olo...kunpa huominen tulisi pian!

Näihin tummelmiin päätän lähetyksen tänään aseman laidalta!
Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille, jotka jaksoitte taas!
5 kommenttia:

 1. Onpa ihana sängynpääty.Tykkäsin kyllä.

  Mukavia shoppailuja sinne.

  VastaaPoista
 2. Toi sängynpääty on munki toivelistalla...ihan niinkö oisin nähny jossain blogissa tollasen itsetehtynä. Vieläkö muistais missä!

  VastaaPoista
 3. JaanaElina, kiitokset!
  Saila, muistelen itsekin jotain blogia syksyllä selailleeni ja sitä kautta pistin kuvan talteen ;D

  VastaaPoista
 4. Tuohan on kiva sängynpääty,saa sopivasti otettua lukemista sieltä,jos on:D

  VastaaPoista
 5. Tansku, juu, mäkin jo suunnittelen säilöväni sinne vaikka mitä tarpeellista ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...