28.12.2010

Joulu on vietetty

...mutta joululoma jatkukoon. Pakkasta oli aamulla -25 astetta, auto ei lähde käyntiin *plääh* Jää alennusmyynnit käymättä tältä päivältä, mutta jos jotain positiivista...niin säästyypähän nekin vähäiset rahat *heh*
Aattona käytiin mummolassa nautiskelemassa pöydän antimista ja ihanasta seurasta, illalla vielä mummo ja ukki tulivat meillekin kylään, muuten ollaan vain OLTU JA NAUTITTU rauhasta ja pyhistä, niinkuin oli tarkoituskin.

Hevi-tonttu, joulupukki sylissään Eljas ja vierellään pikkutonttuapulainen.
Eljas jouluisessa asussaan.

Kotona jatkettiin pakettien avaamista. Täytyy sanoa, että oli ihana joulu, kun paketit jäivät minimiin. Pääasia, että lapset saivat mitä halusivat eli ne tärkeimmät paketit.
 
Oikein mukavaa viikkoa kaikille ja tuhannet kiitokset joulutoivotuksia vielä edelliseen postaukseen! Minä lähden pesukoneen kimppuun ja laittelemaan pikkuhiljaa joulua vintille, kuusi pysyköön, mutta vain pieni ripaus punaista vielä uuteen vuoteen asti.

2 kommenttia:

  1. Hei,teillähän on ollut mukava joulun vietto,täälläkin pidetään kuusi vielä,mut lähtee uuden vuoden jälkeen:D,meilläkin ol hyvä joulu lahjojakin tuli mukavasti♥
    Mukavaa loppuvuoden viimeisiä päiviä ja parempaa uutta vuotta 2011♥

    VastaaPoista
  2. Kuin myös, Tansku ! Samoin sinullekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...