19.12.2010

4. adventti: Tunnelmakuvia ja tuunailuja

Viikonloppu on kulunut tuttuun tapaan tuunailujen parissa. Marraskuussa laittamani kynttiläsydeemit ovat hieman muuttaneet muotoaan... Pengoin ullakolta joulujuttuja ja sieltä taas tavan mukaan löytyi sellaista, mitä en muistanut olevan olemassakaan. Se dementia, dementia tekee tuloaan, ei voi mitään *heh*

Kumpi parempi, kruunu vai lyhty? En osaa päättää...
Mietin tässä juuri, miten paljon olen jo kynttilöitä poltellut marraskuusta alkaen ja joulu on vasta vajaan viikon päästä!!! Sähkökin olisi varmaan tullut halvemmaksi. Mutta mikäs sen mukavampaa, kuin työpäivän jälkeen laittaa tulet kehiin ja nauttia hämärästä (=tunnelmasta kynttilänvalossa), vai mitä?
Makuuhuoneen kynttelikkökin sai lasikuvut suojakseen.
Keittiö sai jouluasunsa, uuden pöytäryhmän myötä, joka löytyi paikalliselta kirpparilta lauantaina. Tykkään kovasti pöydän väristä.

Uudella Canonilla on leikitty oikein urakalla, joten kuvia alkaa olla koneella melko roimasti. Tässä muutama taas Pörristä *enjoy*:
No hei...mitä sä meinaat?
Ai...sä kuvaat mua...

Et millään viittis lopettaa, tää on jo niin nähty...
Tähän adventtisunnuntaihin kuuluu lisää joulusukkien tekoa. Opelle on tehtävä ehdottomasti myös tällainen:
Vasemmalla kuopuksen aikaansaannos. Äiti ompeli pitsin ja napin :D

Kuusenpaikkakin löytyi vanhasta tutusta nurkasta olohuoneessa, joten eikun vintiltä alakertaan ja koristelemaan ja se on saanut ylleen hopean harmaan sävyn. Pörri oli ihmeissään kuusesta, sehän ei meillä vielä viime jouluna ollutkaan ja saa nähdä saako pallot kyytiä ;D Kuusesta enemmän kuvia tuonnempana.
Tunnelmallista 4. adventtia !

10 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia. Ehkä tuo lyhty on parempi, vaikka toisaalta kruunukin on hyvä :) Ota tästä sitten selvä :) En miekään osaa päättää, kumpi on parempi :)

  VastaaPoista
 2. Siru, lyhty on kieltämättä jotenkin näyttävämpi, se viehättää minuakin enemmän :) Pidetään vaikka vuorotellen kumpaakin *hih*

  VastaaPoista
 3. Mun silmää miellytti tuo kruunu enemmän :)

  Kivoja jouluvalmistelu kuvia! Mukavaa adventtia! Täällä odotellaankin juuri vieraita teijän kaupungista! :)

  VastaaPoista
 4. Ruusa, mukavaa adventtia sinnekin! Jouluvieraita on aina ihana ottaa vastaan !

  VastaaPoista
 5. Voi ku osaisi ottaa yhtä lungisti tän joulun ajan kuin tuo teitin Pörri....ihania kuvia ja tunnelmia + kaunis uusi ulkoasu blogillasi!

  VastaaPoista
 6. Sanna-Riikka, kiitos kaunis kommentistasti. Sanopa muuta... Milloinkahan sitä itse osaisi kissanpäiviä viettää ;D

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia,verratenkii toi Pörri,se osaa taitonsa,ottaa rennosti:D,ois vielä edessä se siivous,saa nähdä,jaksanko,toi kurkku on todella kipee:(..Mukavaa alkanutta viikkoa ja joulun odotusta♥

  VastaaPoista
 8. Tansku, mukavaa jouluviikkoa teillekin! Parantelehan vointiasi, kyllä se siivous voi pari päivää odottaa...meilläkin siivoussuunnitelmat on merkitty vasta torstaille ;)

  VastaaPoista
 9. Ihanat pussukat saapuivat tänään!!:) Kiitos sinulle niistä!! Tosi kauniit ne Jeannen kuvat!Minusta tuo kruunu ja lyhty on molemmat yhtä hyvät :) Kauniita ja tunnelmallisia kuvia, ihana keittiö ja tuo suuri kattokoukusto! Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 10. Heissan Hilda, mukava, että tykkäsit pussukoista! Olepas hyvä vaan ! Kiitos kaunis mukavasta kommentista muutenkin! Keittiössä kyllä kuluu aika, milloin mitä puuhaillen ja samalla puulieden lämmöstä nauttien. Oikein rauhallista joulun odotusta teillekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...