2.12.2010

Haikeaa mieltä, joulutuunauksia...

Kamala mikä huiske on ollut töissä koko viikon! Mistä noita asiakkaita oikein riittää....
Ei ole paljon joutanut kirjoittelemaan, vieraillut kyllä olen lemppariblogeissa, mutta siihenpä on bloggaus sitten jäänytkin.

Y-HYYY, pitkäaikainen aisaparini jäi eläkkeelle tiistaina.... ;(( Käytiin juhlistamassa hänen viimeistä työpäiväänsä lounaalla kauniissa ravintola Siriuksessa joenrannalla linnanraunioiden kupeessa. Ohessa muutamia kuvakokoelma sisältä eli se mitä sain kuvattua ennenkuin paikka alkoi täyttyä ruokailijoista. Valitettavasti jäi pääateria kuvaamatta, sillä niin vei kreikkalainen kalaruoka kielen mennessään, jotta aivan unohdin kuvata sitäkin :D Ravintola on kajaanilaisen pariskunnan omistama ja kaikki ruoka on heidän itsensä tekemää alusta loppuun asti... jokaikinen kerta on nautinto!
Ravintolarakennus tunnetaan entisenä Kajaani Oy:n (ent. Kajaanin UPM) johtajan virka-asuntona, mutta aikoinaan siellä ovat istuneet iltaa mm. nämä tunnetut kajaanilaisherrat:
Elias Lönnrot (toimi piirilääkärinä Kajaanissa 1833-54 ja teki Kalevalan keruumatkoja täällä asuessaankin), Eino Leino (Kajaanin oma poika, runoilijasielu, joka on syntynyt Kajaanissa Paltaniemellä) sekä presidentti Urho Kaleva Kekkonen (opiskeli ja asui Kajaanissa oppikoulun toiselta luokalta lukioon saakka, 1911-26. Koti- ja koulutalot ovat täällä edelleen pystyssä.) Ripaus historian havinaa....
Kotona on jouluiset askartelut ja tuunailut saaneet vallan! Ideoita pulppuaa, kunhan vain aika riittäisi. Ei tässä enää montaa viikkoa ole jouluun *krääk* IHANAA!! 
Pikkuliinat saivat tekstihullun kimppuunsa.
Viivun blogista löytyi ihana idea vanhan kirjan jouluisemmalle ilmeelle.
Kirpparilta löytämä liina sai pieniä vanhoja kuvia päälleen.
Pehmoinen muistutus :)
 Se on huomenna jo taas perjantai, vaikka vastahan se meni! Kyllä aika rientää...ja ikää eikun karttuu ;D Kuka voisi kellon seisauttaa ja ajan pysäyttää, kun maailma antaa kaikkein kauneintaan *oli joku biisi joskus muinoin* Joo, mutta nyt painun pehkuihin katsomaan T.i.l.a.n netistä. Hyvää yötä!

(PS. M:lle vielä kerran kauniit kiitokset kuluneista vuosista!! Niitä kertyikin aikas roimasti loppupeleissä...Mä haluun kans' jo eläkkeelle :=)

3 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä! Täytyypä joskus Kajaanissa käydessä käyä testaamassa paikka. :) Itsekkin tässä jo eläkepäiviä oottelen (että ehtis tehä vaan kaikkea kivaa) vaikka vasta työura aluillaan! ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunis liina ja saihan kirja uuden ilmeen,kivaa.:)Minä tein eilen siivouksen ja vielä sen jälkeen leivoin taatelista herkkua,sarvia tein,huh ahkerana olin,joulu mieltä pitää olla.:D Mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta♥

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja olet taas tuunaillut, nuo tekstiliinatkin on tosi hyvännäköisiä!! Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...