21.10.2010

Tuunausta ja joulun odotusta(ko)?

Kaupoissa alkaa jo näkyä punaista....MITÄ KUMMAA...eikä lumesta tietoakaan!! Tuntuuko, että vuosi vuodelta ne vain aikaisemmin ja aikaisemmin aloittavat tuon punaisella sisustamisen? Tai sitten aika kiitää, enkä muistanut, että näin se meni vuosi sittenkin :=)
Onhan se kiva, että tulee joulu, siitä ei pääse mihinkään! Meillä sisustellaan kuusi valko-hopeaiseksi, toki punaistakin löytyy muuten, mutta tykkään käyttää myös muita joulun värejä siihen aikaan. 
Ja koska joulua jo näkyy, tuunailin "blogihuoneeseen" kattokynttelikön näin illan huviksi, ettei pääse unohtumaan tämäkään idea. Kiitokset suuret kuuluvat Sofian Tuvan Johannalle, jolta ostin nämä kauniit köyhänhopeiset sydämet. Onneksi niitä vielä sai :=) Peilisydämen (näkyy hieman taka-alalla) ostin Uudenkuun Emilialta ja siinä on Jouluyö, juhlayö -teksti englanniksi.

Viiko sitten saamani pyyheteline löysi paikkansa juuri ennen keittiön oviaukkoa ns. pienestä aulatilasta. Pöytä sen alapuolella on työkaveriltani saama rottinkipöytä, joka sai uuden värin ja tuunaamani liinan päällensä. Toimii lehtikorin kanssa mainiosti yhdessä.
Tämä vanha puuloota sai paikkansa ikkunalaudalta, siihen pistin rullat pitsineen, narukerät sekä muutaman varakynttilän odottamaan entisten sammumista. Leimasinsetti löytyi mummolani vintiltä tässä taannoin. Mihinkähän leimailisin Osuusliike Maakuntaa, hm-mmm ;D
Syysloma häämöttää meillekin päin, suuntana Oulun seutu, toivottavasti...Kovasti tekee mieli vaihtaa maisemaa ja Oulussa on aina kiva käydä!
Sitä ajatusta vaalien *heh*, toivotan kaikille oikein mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ah,että on kaunis tuo kattokynttelikkö,luo tunnelmaa,ihana:)Hyvää hyödyntää jatkossakin ,eikä heittää pois,hyötytavaraa kannattaa käyttää:)Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Alkaa kauppoihin hiipiä jouluisia juttuja? Itse olen ilmeisesti vältellyt ostospaikkoja tehokkaasti tällä viikolla, kun en ole vielä j-koristeita missään havainnut. Täytyiskiköhän tästä ihan kylille lähteä... : )

  VastaaPoista
 3. Terveiset Oulusta kaikille, syysloman alkupäiviä vietellään !
  Tansku: Kiitokset ! Itse tykkään kierrättää ja kovasti :D
  Anne: Täällä Oulussa oli yhdessä kaupassa jo Joulumaa-osasto....Juu-u! Heti ovesta tultaessa iski täysillä päin näköä *hih*

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia jälleen, niin romanttista ja kaunista!! Tykkään tuosta ikkunamonogrammista kovasti, pitäisi ehkä itsellekin tilata sellainen! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...