5.10.2010

Tekemisen puutetta

Tervetuloa uudet lukijat! Kiva nähdä, että juttuni kiinnostavat ja löytyy samanhenkistä porukkaa!! Laittakaahan rohkeasti kommentteja tulemaan :=)

Viikonloppu oli ja meni enkä paljon saanut mitään aikaiseksi. Onkohan ilmassa syysväsymystä vai miksi sitä oikein tähän aikaan vuodesta nimitetään? Esikoisella on alkanut koerumba koulussa, tälläkin viikolla 3 kokeet ja poikalapsesta kun on kyse, on vähän niinkuin katsottava peräänkin tuon lukemisen suhteen *heh* En minä muista, että kuudennella luokalla noin monet kokeet olisi sattuneet samalle viikolle. Ilmeisesti opet päättävät rutistaa mehut pois ennen syyslomaviikkoa, jotta sitten voi kunnolla levätä...

Töissäkin on pikkuisen ollut hutakkaa, mutta se ei haittaa, sillä tässä olikin jo ihan tarpeeksi rauhallista kiireisen kesän jälkeen ja nyt voi paahtaa hyvillä mielin. Kyllä se siitä taas jossain vaiheessa helpottaa :=)
Pörri-kissa leikkautettiin n. 1,5 viikkoa sitten, sillä tuo Vapun kanssa oleilu laukaisi "perinteisen kollin" vaistot ja ilmassa alkoi olla runsainmitoin kissanpissin tuoksua siellä sun täällä *yaks*. Mattojen pesu sai riittää meille ja nyt tilanne onkin rauhoittunut mukavasti. Leikkihiiret lentelee ilmaan senkun ehtivät ja ruoka maistuu!!!
Ohessa muutamia kuvia tuunailuista.
Ostin tämän tarjottimen aikoinaan Halpa-Hallista lähinnä ripojen vuoksi,
mutta tylsän ulkomuotonsa vuoksi se sai maalia ja tekstiä pintaan.
Vanhat lestit löytyi Iisalmesta kirpparilta ja tottaikait ne piti tuunata.
Vuosiluku on talomme rakennusvuosi.
Näitä muropaketteja sai aikoinaan Citymarketista, mutta minä tarvitsin
pyykkipulverille uuden säilytysastian ja tällainen siitä sitten muotoutui.
 Kissamaisiin tunnelmiin lopettelen tältä erää. Toivotamme kaikille oikein mukavaa illanjatkoa!


3 kommenttia:

 1. Kivoja tuunauksia :) ja ihanat kuvat kisusta <3
  Mukavia aurinkoisia syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivat tuunailut!!:)
  Ihana kisuliiini!! <3 Tuo on niin hullun näköistä ku ne nukkuu etujalat suorana!!:D

  VastaaPoista
 3. No voi höh ei tää bloggeri anna mun kommentoidakkaan enää (kuvien lataamisen lisäksi)! Varmaan viiesti jo kirjotellu kommenttia mut minnekköhän taivaan tuuliin ne lähteekään?! :)
  Niin sitähän mun piti vain sanoman, että aivan ihania tuunauksia! Erityisesti miellytti tuo pesuainepurnukka - pitäs itelläki olla kekseliäs ja hoksata jotain muuta tuon kaupan pahvilootan tilalle!
  Reippaita syyshetkiä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...