26.10.2010

Syysloman viettoa

Syysloma alkoi Oulun seudun reissulla, tarkemmin Kiimingissä ja Oulunsalossa. Kaksi sukulaispaikkaa koluttiin läpi ja molemmissa oltiin yksi yö perillä. Huh, mikä reissu...kiirettä piti ja paljon jäi tekemättäkin! Shoppailupuoltakaan ei hirveesti ehditty hoitaa, mutta jotain kumminkin ja säästyipähän rahat!
Nyt päästiin kuitenkin käymään HopLopissakin...siis pojat...me pyörittiin se aika Bauhausissa miehen kanssa.

Serkkuni luota haettiin mummon vanha ompelupöytä ja kannellinen muurinpohjapata sekä käytiin muutenkin moikkaamassa koko perhettä. He kun häipyvät vielä pohjoisemmaksi talvenaikana *plääh* eli muuttavat lähemmäs Suomi-neidon käsivartta! Hurjan kauas...minun mielestä :)))
Ompelupöytä sai paikan ruokailuhuoneessa ja tuunailin
samalla uuden päällisen huoneessa olleeseen tuoliin.
Vielä olisi 3 samanlaista tuolia jäljellä...
Kaksi uutta kelloa löytyi, kas kummaa! Ja molemmat saivat paikkansa ruokailuhuoneesta...
Pitäähän aseman laidalla näitä asemankelloja olla...
Haaveissa siintää kunnon kaappikello, mutta tämä seinämalli
saa hoitaa sen virkaa toistaiseksi.

Kotimatkalla tultiin vanhan mummolani kautta pois ja otettiin mukaan yli 100-vuotias sänky, joka säilytetään rakkaudella suvussa. Pölyt puhdistetaan, muuten en aio koskea väriinkään. 

Kovin ruusuiselta ei urakka näytä, mutta
sänky on erittäinkin hyväkuntoinen satavuotiaaksi,
uskokaa tai älkää ;D
Ensin sommittelin tuota ompelupöytää makuuhuoneeseen, muttei oikein natsannut ja ehdin jo tyhjentää tuunamaani vanhan aselaatikon tyynyistä, sillä se olisi joutunut ullakolle odottelemaan uutta paikkaa. Mutta toisin kävikin ja kun aloin laittamaan laatikkoa takaisin, Pörri päättikin matkustaa New Yorkiin sen sisällä *heh*
Pitänee jatkaa iltaa tuolien päällystämisen parissa, sillä ilta on vielä nuori ja loma aluillaan!Mukavaa illanjatkoa kaikille ja kiitokset kivoista kommenteista edelliseen postaukseen, niitä on mukava lukea!!!

1 kommentti:

  1. Heh,Pörri päätti varmaan olla salamatkustaja:D,melkein samanlainen entinen ompelukone on meilläkin,niissä on tunnearvoa,kotona on vielä,eikä hävitetä sitä:).
    Kunnon kaappikellothan on todella upeita ja tuo senämallikin on hienon näköinen♥
    Mukavaa Tiistai illan jatkoa♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...