6.10.2010

Kurkistus makuuhuoneeseen....

Tämä meidän makuuhuonehan oli ainut varsinainen asuinhuone, joka meni uusiksi talonoston jälkeen. Se oli jäänyt edellisellä omistajalla kesken, joten kaikki pinnat uusittiin. Siellä oli jo paikoittain revennyt, joskin aivan ihana, vanha sininen ornamenttitapetti ja lattiassa muovimattoa *huh* Koska tapetista ei ollut enää mihinkään, saatiin AIVAN ITSE toteuttaa sisustus sinne. Ja tottaikait se valkoinen kummitteli ja haahuili takaraivossa. Harmi, kun ei tullut otettua kuvia, millainen se oli ennen remonttia :(
Eli seiniin laitettiin ihan kylmänviileesti kattopaneelia ja tapetiksi valittiin tuollainen jonkin sortin beigenvärinen ornamentti/kukkakuvio kermanvaalealla pohjalla. Huoneessa oli siis muovimatto, jonka alta löytyi toinen vähän vanhempi muovimatto, sen alta jokin levypinnoitus ja levytyksen alta aivan ihana aito lankkulattia, joka sitten käsiteltiin Betoluxilla. Voi sitä tuoksua, jota kestikin sitten muutaman päivän, mutta onneksi emme vielä olleet asettuneet taloksi. Huh, mitä myrkkyä!
Huoneessa on 2 vaatekomeroa (mine tottakait!) sekä käynti isompaan ns. vaatehuoneeseen, josta pääsee läpi myös poikien huoneeseen.
Nuo yöpöydät ovat mietityttäneet minua jo jonkin aikaa, koska tekisi mieli pistää niiden tilalle tuunaamani tuolit, joista kerroin aikaisemmassa postauksessani. Mutta koska meillä on TV/tietokonetasona niinikään tumma lipasto ja sängynpäätykin on tumma, ovat pöydät
 vielä saaneet olla rauhassa. Muutenhan nekin saisivat uuden värin pintaan...minut tuntien :=)
Kenties joskus h-mmm...ajatus ei itseasiassa olekaan hassumpi!
Tässäpä kuvia, sana on vapaa :=)
Ja nyt nukkumaan, hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Kaunista on, ihanan vaaleaa tunnelmaa!

  Sängyn yläpuolella oleva valokuvataulu on kivaidea :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset! Tilasin tuon valokuvataulun aikoinaan Saksan Ebaysta ja se on kangasta, johon on pingotettu "pyykkinarut" pyykkipoikineen. Kuvat ovat vanhoja kuvia suvustamme :)

  VastaaPoista
 3. Ihana makkari! Varmasti nukuttaakin hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis makuuhuone hyvällä maulla sisustettu.

  Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Sirutuulille ja AnneHelenallekin mukavista kommenteista!
  Sunnuntaita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...