17.10.2010

Kellotusta ja sunnuntaita

Aikani kuluksi aloin laskemaan, että montakos kelloa sitä meidän asunnossa oikein on? Tuli taannoin hankittua niitä jopa kaksin kappalein samaan huoneeseen, kun en omistanut itsekään rannekelloa ja valtava villitys niitä kohtaan oli muutenkin....
No, löytyihän niitä ja samalla kun katselen kuvia, mietin, josko jostakin jo luopuisi tai ainakin vähentäisi panemalla kaapin kätköihin. Vai mitä olette mieltä?
Suurimman osan olen hankkinut aikoinaan Saksan Ebaysta (silloin, kun hinnat olivat vielä suomalaisia sisustusliikkeitä halvempia), osan kirpparilta ja loput kaupoista.
Sinänsä tunnearvoa ei ole, ainoastaan niiden ulkomuodot viehättävät edelleen.


Täällä ei lumesta ole oikeastaan tietoakaan, vaikka kylmä on ja mittari pakkasella. Talvirenkaat on jo vaihdettu, joten turvallisin mielin ja mukavin naputusäänin ajelen päivisin töihin :=)
Jos katsot oikein tarkasti, saatat nähdä lunta...
Syysiltana, pieni häivähdys talvesta.
Äkkiä pihavalot päälle, on jo niin pimeää.
Mies ja kuopus lähtivät uimahallille (ja isovelikin on kaverinsa luona), joten tämä tyttö lähtee pyykille ja rentoutuu sitten aamupäivän sisustusohjelmien parissa!!! Mukavaa sunnuntaita kaikille ja kiitokset suuret edelliseen postaukseen kommentin jätteneille!


1 kommentti:

  1. Ohhoh miten nättejä kelloja. Ja ihana tuo teidän ulkovalo, siis tuo iso lyhty. Tulee mieleen Narnia sarjasta tuo lyhty :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...