3.12.2013

Medicine cabinet

Ja jotta ei aivan perinteiseltä lääkekaapilta näyttäisi, myös tälle yksilölle piti tehdä temput. Minut tuntien, moni arvaa, mitä tein - en ole ollenkaan arvaamaton tämän suhteen.

Mietin maalia, maalikynää, pitsiä ja ja ja...mutta ei. Koska noita papeita vielä on jäljellä, sama kuluttaa loppuun nekin.
No - on se parempi kuin alkuperäinen valkoinen vihreällä (YÖKS) ristillä... Kaappi sai uuden kodin ja toivottavasti täyttöäkin :D

Palanen joulua seuraavaksi. Ruokailuhuoneen punainen ripaus koostuu tästä jouluisesta koristeesta. Olen sen aikoinaan saanut tädiltäni joululahjaksi ja se on kulkenut mukanamme kodista toiseen jo vuosia. Joka ikinen joulu se jaksaa sykähdyttää. Tykkään siitä tosi paljon. 

Ai niin, askartelin minä sellaisen paperitähdenkin, joita tänä jouluna vilisee blogeissa kuin vilkkilän kissoja. Niin ihania luomuksia toisensa perään, omani muistutti lähinnä ylensyönyttä mustekalaa... Liekö syynä ollut tapetti, josta sitä yritin vääntää. Se oli nimittäin sellaista ylipehmeää materiaalia ja ehkä taipui liiankin hyvin unohtaen kaikki terävät kulmat ja korostukset. No-oh, harjoitukset jatkuvat ja palailen sitten myöhemmin paremman version kanssa.

Kivaa viikonalkua !


6 kommenttia:

 1. Ihana tuunaus! Ja voi ku kaunis nuottiteline!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli!

   Nuottiteline on peruja eräästä ravintolasta. Oli alunperin vihreä, mutta värinvaihto petrasi paljon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...