19.12.2013

Ja kaikilla oli niin mukavaa ♫ ♪

Ystävien kanssa on niin mahtavaa parantaa maailmaa, nauttia hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea seurasta, eikös totta?!

4 kipaletta "sisustussiskoja" mööttäsi taannoin aivan ihastuttavassa kodissa *huokausten huokaus, sanon minä* Kerronko kuvin? No - tottavie kerron !

Kaunis koti, jossa paljon esillä oman sisustusliikkeen sekä tietty Vaalasta tuotuja aarteita ☺ Kodissa asustaa myös aivan hurmaava (kuunnelkaahan kissaihmisen suusta sanottua....) Pörri-koira, joka veti minunkin huomioni välillä itseensä aivan täysin ♥ Helenan blogiin ja kotiin sekä siirtolapuutarhamökkiin pääsee tutustumaan tästä (◄) 

Kiitokset isäntäväelle ja ystäville suloisesta illasta! Vieläkin tuntuu kylkiluissa (ja tikeissä) tuo naurunremakka (ja ihana ruoka.... :=) 

Joulukuvan paikka on jälleen ruokailuhuoneesta. Taitaa olla talon "juoluisimmat" huoneet olohuone ja ruokailuhuone meillä. Madleys'n tontut ovat ostoksia Pumpulikukasta, Helenan puodista. Hassuja naamoja ja vastustamattomia veikkoja oli saatava vanhojen kirjojen päälle joulun piristykseksi ☺ 

Lemmy makaa siihen malliin jaloissa, että pitänee lähteä köökin puolelle... Vahtii, että joko sitä ruokaa irtoaisi yhdelle nälkäiselle kissanpojalle ☺ Ei sillä oo dieetistä tietookaan, sen sijaan toinen vahtii linjojaan siitäkin edestä *ha*

Palaillaan, ystävät!


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! Kauniissa kodissa se oli varsin helppoa.

   Poista
 2. Eikös olekin Hellun kotona(kin) kaunista!! Minusta on niin mukava ihastella meidän/teidän kaikkien (luen nyt vielä itsenikin mukaan teihin siskoksiin) koteja, kaikki niin erilaisia ja silti tykkäämme myös todella paljon smanlaisista asioista. Yhteinen tekijä taitaa olla rakkaus vanhaoihin tavaroihin ja kaikki asumme suht vanhoissa taloissakin :0) Voi siskot...ottakaapa joskus sellainen retki tänne Ouluun päin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas miten paljon kirotusvireitä...kiireessä kun kirjoittelee ;0)

   Poista
  2. Olihan siellä ja livenä kaikki on vielä kauniimpaa. Aivan ihastuttava koti!!

   Tuo retki pitää ilman muuta toteuttaa, siinä on ideaa ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...