6.7.2013

Pari ostosta esittelyssä

Tänä kesänä on jääneet rompetorit ja kirpparit vähän vähemmälle, lieneekö syynä laiskuus vai sää :=) Eiköhän sekin asia korjaannu, kun lomareissulle päästään - jonkun aidan taakse.

Muutamia shoppailulöytöjä olen kuitenkin tehnyt. Pihakirppiskierrokselta löysin jälleen pitsisiä ihanuuksia ja valkoisen kastikekulhon, jollaista olin etsiskellyt jonkin aikaa.Lasimaljakoita ei voi koskaan olla liikaa - totesin jo esikoisen rippijuhlissa, mutta tämä kaunotar löytyi juhlien jälkeen. En voinut vastustaa, iästä ja tekijästä ei tietoa, mutta kaunis se on.
Ainosofia kertoi taannoin blogissaan eräästä korukaupasta ja tottavie minä sinne heti suunnistin uteliaana kuin kissa tutkimaan tuotteita. Vaaleanpunainen rannekoru hyppäsi ostoskoriin ensimmäisenä. Valkoisen rannekorun nappasin taasen mukaani Kajaanin Markkinakadulta ystäväni myyntikojusta. Lisää näistä kauniista kierrätysmateriaalista tehdyistä koruista saa täältä.


Ja lapsellekin jotain. Nimittäin eräältä katukirpparilta löytyi miniläppäri, jolla pääsi jopa tänne internettiin *hih* Värinsä puolesta olisi kelvannut äiteellekin...Olikohan tässä koko saalis muutaman viikon ajalta... En tule mieleen muuta, mutta ehkä hyvä niin :) 

Heinäkuun ensimmäinen viikko lähestyy loppuaan ja helteet hellittävät, se on moi moi vähäksi aikaa!

Mä lähden töihin *lomps lomps*


10 kommenttia:

 1. Ihania pitsejä...ja tuo kastikekulho...:)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia löytöjä teitkin! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Onpas suloinen tuo vasleanpunainen koru!

  VastaaPoista
 4. Niin ja meillä alkoi helteet kun meitsi palasi töihin...murphys law..
  Ihanat löydöt, varsinkin toi valkoinen koru! Ihana!
  Myöskään pitsejä (liinoja) ei voi koskaan olla liikaa, totesin itse viimeksi tällä viikolla kun Peipponen kummitäteineen läikytti maitokahvit sohvapöydän ääressä yhdelle sellaiselle.. ;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, murphys law. Taitaa meilläkin nuo lomailmat olla hellittäneet...heti, kun loma alkaa ;) Saas nähdä, kuis käy.

   Ihanaista viikonloppua sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...