12.7.2013

Paratiisissa

Majapaikkaa vaihdettiin kylpylähotellista - sanoisinko paratiisiin *huoh* 

Mutta sitä ennen oli piipahdettava Vapriikissa katsomassa maailman 8. ihmettä - Terrakottasotilaita sekä muita siellä olleita näyttelyitä, jotka nekin olivat kaikki näkemisen arvoisia. Tässä kohtaa voin kumota lauseen: Tieto lisää tuskaa. Ei pidä paikkaansa!!Sitten olikin jo kiire majapaikkaamme:) Kapeita nämä "puistotiet", tuumasi kuopus :=)


Villan emäntäkään ei päässyt Turkinmaalle asti ja suunnitelmamme treffata vain aikastuivat. Jee! Mä en valita... Täällä nautitaan olostamme muutama päivä, kunnes ensi viikolla startataan takaisin pohjoiseen.


Kello on jo paljon, mutta mitä mä teen - pää pyörällä istun tässä koneella ja yritän tehdä postausta. Huokailen ja rentoudun. Nautin täysin siemauksin. Kuopus nukkuu jo Lillan parvella. Kohta, ihan kohta mäkin meen... Ok, nyt.

Öitä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ooooo.... Ihana postaus! Tunnelma huokui tänne saakka... :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Vapriikki on kyllä mahtava paikka ja siellä saa ajan kyllä kulumaan nopeasti. :)
  Me käytiin viime viikolla kesälomamatkalla ekaa kertaa Vapriikissa ja taatusti mennään toiste vielä joskus uudestaan. =)

  VastaaPoista
 3. Mulle tuo Vapriikki on ihan tuntematon paikka!
  Olispa kiva käydä siellä joskus :)
  Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin se mun kommentti koko ajan häviää ?!

   Elikkäs - tuntematon oli meillekin, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, kun Tampereelle sattuu tulemaan. Ei pelkästään Terrakottasotilaiden vuoksi, vaan muutenkin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...