9.7.2013

Kaverille kans

Toka lomapäivä ja täällä on pistetty tuulemaan tuunaus/askartelu/näpertelyrintamalla. Kaikkea en voi paljastaa, mutta paria juttua kuitenkin :)

Huomenna lähdetään kuopuksen, serkkutytön ja hänen poikansa kanssa lomareissulle, laukut pakattu (sekä tarkistettu 5 kertaan), talo siivottu ja levottomuus meinaa ottaa vallan *höh* Ajokeli on Ilmatieteenlaitoksen mukaan sanoisinko - märkä *yaks* Pitäisi varmaan kiertää Itä-Suomen kautta, mutta ei - liian paljon tulisi ajokilometrejä mittariin.

Jokunen aika sain blogiystävältäni laatikollisen tavaraa heidän muuton yhteydessään ja yksistä kehyksistä muokkailin eriväriset :) Heh, kuinka älykästä!? Joo-o, mutta mulle sopivaa 5 minuutin hommaa. Lisäksi hamstrasin häneltä kasan tapettikirjoja... Niissä on valtava valikoima mitä ihanimpia taulun taustakuva-aiheita tms.tuunauksiin sopivaa paperia.

Tästä lähdettiin eteenpäin:


Lopputulos: 

Eilisestä pullotuunauksesta innostuneena - sanoisinko, että lähti vähän lapasesta, mutta menköön nyt kuvan kera :) Tämä lähtee matkalaukkuun mukaan *ha* Sillä voi vaikka kastaa jonkin paatin, jos ei muuta *hii-jaa*Nyt alkaa jutut olla sen verran levottomia, että painun piiloon nukkumaan (no, ehkä jonkin ajan kuluttua), jotta aamulla päästään aikaisin matkaan. 

Palailen lomafiilisten parissa, kunhan saan jälleen yhteydet kytkettyä tänne blogistaniaan.

Moi moi!

8 kommenttia:

 1. Minnehän mahtaa matkan suunta olla? No niitä kuulumisia odotellessa, toivotan oikein mukavaa ja antoisaa lomailua koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Tampereelle, nääs!
   Täällä ollaan yksi yö oltu ja tulopäivänä jo Ikea koluttu.
   Aamupalalle kohta häivyttäneen kohtapuoliin ja sitten nokka kohti Särkänniemea, jee jee!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Krista!

   Loma on se maaginen sana ja mä nautin :=)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...