22.7.2013

Kyltitystä lisää

Lomareissulta lähti mukaan pari kylttiä, suunnitelma jo valmiina - joo-o. Kotiin tullessa välähti (jep.), että keittiön pari ruokakomeron ovea olisi vielä vapaana. Lupaa kysymättä iskin 2-puoleista teippiä taakse ja iskin kiinni. Tuo vasemmanpuoleinen oli aikaisempi ostos ystävältä, keskimmäinen jostain sisustuskaupasta ja oikeanpuoleinen Tampereelta.


Teini on jo pitkään kaivannut "peittoa" oveensa - ja mä olen ihmetellyt MIKSI?! No, syy on tässä:


Mielestäni tuossa tekstissä ei ollut mitään vikaa ja pohjapiirroksessakin se on merkitty palvelijainhuoneeksi *höh* Ilmeisesti kavereilta oli tullut kyselyjä ja huoneen historia ei ollut teinillä selvillä. No, mitäpä sitä ei lastensa eteen tekisi ja teksti laitettiin piiloon näin:


Mua se ei pidättele, mutta huumorimielellähän se siinä on ja teini on tyytyväinen ♥ Näillä mennään, kunnes taas välähtää toisin :)

Ai niin, se peili vaatekaapin oveen löytyi (sukulaisen muuttokuormasta)! Vähän se on pramea tuohon, mutta roikkuuhan eteisen katossa vähän blingblingiäkin.


Huomenna lämpenee jälleen, joten se tietää hionta- ja maalaushommia ulkosalla, JEE!

Niitä odotellessa, isken hampaani kiinni vattupiirakkaan (ei oo taaskaan mun tekemä) ja korkkaan Ikean vaniljakastikkeen, nami maiskis!

Moi moi!

12 kommenttia:

 1. Kyltit tiesi paikkansa - ja on tuo yks kyltti teinin huoneen oveen parempi kuin hyvä :D
  Nämä sadepäivät - osittaisetkin - on kamalia! Tulee kierreltyä kaupoissa hakemassa pieniä juttuja ja sitten soitettua perään, että varaisitkos muutaman lisää :) .... Sain sulta tartunnan, mutta siitä lisää....
  Tänään olen ommellut singeri sauhuten, mutta siitäkin lisää kunhan pääsen Lillaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, teini on ainakin tyytyväinen! Olisit nähnyt sen hymyn :=) Jee, ei enää kuittailuja kavereilta *höh, sanon mä*

   Juu, kirpparikauppoja olen minäkin täällä kiertänyt tänään - ei olisi pitänyt...lähti yksi kaapinraato taas (halvalla) mukaan. Noh, ne yöpöytätuolit tuli myytyä, joten ei kait se haittaa, jos kaapin ostaa siinä sivussa?!

   Mitähän sä siellä surruuttelet?!

   Poista
 2. Oi WAU! Ihanat kaapit ja vielä ihanammat kyltit! Kokonaisuus on upea :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Kristi! Vanhat ovet ovat aina ihania. Onneksi kuuluivat alkuperäiskalustoon :)

   Poista
 4. Tosi kivat kyltit ja sopiin oviin justiinsa hyvin. Ja teinin ovi on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuon enempää en kyltitä, muuten ovet häviävät taistelun :)
   Teini tykkää ovestaan eritoten.

   Poista
 5. Mojovat kaapit sinulla, kätkevät varmaan sissääsä palajon tavarata. Välistä minusta tuntuu että meillä sais lukia jokkaisessa kaapinovessa että sekatavara :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niihin mahtuu aivan todella hyvin tavaraa, puhumattakaan yläkaapeista! Pelastavat niin paljon säilytyskapasiteetissa muuten niin pienessä keittiössä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...