22.11.2010

Vapaapäivänä joulumietteitä...

Pojat viety kouluun ja kakluunissa palaa tuli, ulkona mukava noin 5 asteen pakkanen. Mitähän sitä tänään tekisi? Tekisi mieli hakea ikikuusi sisälle ja alkaa koristella, mutta vielä on turhan aikaista sille. Maltetaan vielä hetki ;=) 
Pukki oli jo pakko tuoda vintiltä alas ja laittaa
joulua eteiseenkin.

Viimeisin ostokseni on tällainen kaunis pitsimatto kylppäriin, olin aivan ihastuksissani, kun se avasin paketin!!! Todella hienoa käsityötä ja ihanan pehmeä jaloille. Samantien tilasin blogihuoneeseen isomman ja toisen pienemmän kylppäriin! Matot on tehty trikoisesta matonkuteesta ja kestävät 40 asteen pesun. Hatunnoston paikka tekijälle, minulta ei tämä käsityönlaji kyllä onnistu, ei tasan tarkkaan *hih* Se, joka tämän tyylin taitaa tavalla tai toisella, on todella taidokas ihminen!!! Eli kaikki te, jotka neulotte, virkkaatte jne...käy kateeksi ;D
Maton halkaisija on 80 cm.
Lauantain pikkujoulu menivät ja oli tosi hauskaa ystävien seurassa, ensimmäiset kinkut ja joulutortut syötiin...oltiin ähkyssä, mutta nyt jaksaa odottaa jouluun asti *heh* Kiitokset ystäville käynnistä ja hauskasta illasta!
Minä taidan suunnistaa itseni vintille ja penkomaan joulutavaroita...juu-u, en tuo vielä enempää alas...katselen vain (=muistelen) mitä tuleman pitää...
Mukavaa viikonalkua kaikille tasapuolisesti!

3 kommenttia:

 1. Kaunis pitsimatto, minä myös ihailen niitä kellä on kädentaitoja moiseen :)

  Soma pukki eteisessä!

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis pitsimatto! <3

  Joo kyllähän sitä sormet syyhyää laittamaan koko ajan jouluista lisää! :)

  VastaaPoista
 3. Jopas on mahtava pukki.Tomeran näköinenkin.

  Ihana matto.Itse tein kesällä lähes samanlaisen maton,oli siinä tekemistä.Lopussa se on aika painava käsissä pyöritellä.

  Ähkyä täälläkin pidetty tämä päivä,eilen illalla oli ammattiliiton pikkujouluruoka,huh,huh,tuli syötyä reilusti.Mutta hyvää oli.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...