16.11.2010

Kurkistus takkahuoneeseen

Sarjamme kurkistusten osalta jatkuu. Nyt vuorossa pikkuruinen takkahuoneemme, jota olemme "tuunailleet" mieleiseksi. Seinäpaneelit maalattiin valkoisiksi, lattiaan vaihdettiin "liuskekivennäköinen" muovimatto ja kalusteet tuotiin sisään. Ja ripaus merihenkisyyttä sisään. Se oli siinä ja voitiin aloittaa makkaranpaisto hyvällä omalla tunnolla ;O)
Takka on alkuperäinen avotakka, humina vain käy, niin hyvin se vetää.

Iso vanha majakkahylly on hankinta 5 vuotta sitten huutiksesta, säilytin sitä 3 ensimmäistä vuotta aikoinaan meidän rivarikolmiossa rakkaudella ja parempia tiloja odotellessa.
Rottinkisohva ja pöytä (pöytä siis yläkuvassa) ovat ihania ostoksia Iidantarinan Virpiltä aikoinaan ja varsinkin sohvan tunkeminen alakertaan erittäin KAPEISTA oviaukoista oli saavutus sinänsä. Mies tuumasikin homman onnistuttua, että tuo ei lähde täältä kuin kilon palasina ulos tai ei sitten ollenkaan *heh*.
Peili onkin jo aikaisemmin täällä esiintynyt, sain sen työkaveriltani syksyllä ja on erittäin mieluinen meille.
Hylly on tuunattu jälleen kerran Lidlin hyllystä, jota myyvät puunvärisenä muutamalla eurolla aika ajoin. Vanhat lankakoukut hyllyssä ovat muistoja entisestä kodista.
Melanaulakko on ostettu Saksan Ebaysta.
Takkahuone on meille mieluinen paikka, siitä haaveilimme aikoinaan taloja katsellessamme ja se oli yksi edellytyksistä talokaupoille. Siellä on mukava paistaa makkarat, viettää taukoa saunomisen aikaan sekä ystävien kanssa aina silloin tällöin. Pörrikin viihtyy siellä, kun on lattialämmityskin ja saa aina välillä olla rauhassa meidän paijaamiselta ;D

Pikkujoulut ystävien kanssa lähestyvät viikonloppuna ja sitä odotellessa, mukavaa illanjatkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihana tunnelma teiän takkahuoneessa! Meilläkin siitä vielä haaveillaan ja tulevaisuudessa (toivottavasti pian!) talokauppoja määrittää juurikin takka ja takkahuone. Miehellä (ja myönnettäköön myös mulla) ois haaveena saada takkahuoneeseen bilispöytää, baaritiski ja sellasta rouheeta meininkiä. Ei tässä auta ku kattella kateellisena toisten takkahuoneita! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...