19.11.2010

Joulumieltä

Huomenna vietetään pikkujouluja ystäväporukalla ja pakkohan se oli jo hieman jouluakin viritellä, ei tule muuten mitään! Käytiin Valion myymälästä hakemassa peräti 60 kpl joulutorttuaihioita, joten paistamista riittää ;D Ei vaiskaan, ei niitä vieraita nyt niin paljon tule, mutta kun minäkin pidän (=RAKASTAN) joulutorttuja!!! Riittää sitten pitkälle joulun tuloon asti ja kuopuskin tykkää niistä muun kuin luumuhillon kanssa, joten nyt meidän perheessä on peräti 3 joulutortun syöjää (esikoinen ei ole vielä oikein lämmennyt).
Huvinsa kullakin, mutta nyt tästä aasinsillasta asiassa eteenpäin.
Joulukoristeluita tein vielä hillitysti: verhot olohuoneeseen, muutamat kranssit verhoihin ruokailuhuoneessa ja makkarissa, pari ikivihreää/punaista joulutähteä on laitettu sinne tänne ja little bit christmas light! Ohessa kuvakollaasia:


Kotikaupungin kirkko taustalla
Pakko oli paistaa...ja maistaakin...
Käyhän se vaikka näinkin...
Ja ettei syöminen jää aivan torttuasteelle, on meillä tarkoitus laittaa ruokaakin: mm. kinkkua, lohta, itsetehtyjä kermaperunoita, salaattia jne. Sitten saunotaan ja jutellaan mukavia viinilasin ääressä...hope so ;D Mukava ilta tiedossa kaikin puolin, sillä ystäviä on aina ilo nähdä isommallakin joukolla! Nyt voi sitten joulunodotuskin alkaa ja uskokaa tai älkää, kyllähän se jo kummasti polttelee...
Mukavaa perjantai-iltaa kaikille, jotka jaksoitte taaskin tämän kaiken lukea!

5 kommenttia:

 1. Kauniita jouluvirityksiä olet laitellut, ja ihana tuo taustalla näkyvä kirkko! Jouluherkut on kyllä niin ihania, niitä on kiva tehdä ja maistella jo hyvissä ajoin! Mukavaa pikkujoulua! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt rupesi tekemään mieli joulutorttuja, pitäisiköhän tänään vähän leipoa :P Kävin eilen äidin ja kaverin kanssa WinterOpenissa juhlistamassa talventuloa (kuskin roolissa tosin) ja mukavaa oli. Hauskaa pikkujouluiltaa sinulle ja muutenkin rentouttavaa pidennettyä viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita noi kollaasit,ihania suorastaan.Nyt rupes tekee mieli torttuja,kun kattelee noita herkkuja,olen tehnyt aina tähän aikaan koe erän niitä ja ovat menneet alta aika yksikön kaikki,ovat niiin hyviä,täytyykin taas ruveta tekkee vaniljaisia torttuja.:)Mukavaa Sunnuntai päivän jatkoja♥

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Hildalle! Joulun aika on ihanaa, kun kotikin hieman vaihtaa väriä :=)
  Katja, oliko Leningrad Cowboys hyvä?
  Tansku, kuulostaa ihanalta...vaniljaiset tortut?NAM!

  VastaaPoista
 5. Leningrad Cowboys oli todella hyvä livenä ja Yö samoin. Nyt rupeaa äänikin taas kulkemaan ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...