11.11.2010

Illan tuunauksia

Piti keksiä jotain tekemistä tylsän työpäivän vastineeksi ja koska mies seurasi telkusta jääkiekkoa, tuunailtiin kuopuksen kanssa hieman aikamme kuluksi.
Kesästä asti ollut lautalevy maalattuna, mutta ei ollut löytänyt vielä sitä jotain, joten nyt välähti! Tehtiin siitä kalenteriteline/taulu tms. Pitää vielä keksiä taakse pidikkeet, joilla saa sen seinälle. Kenties paksua juuttinarua tai jotkin koukkusysteemit, tiedä häntä. Kaikista tärkein on miettiä sijainti näin suuri kokoiselle kalenteritekeleelle ja siksikin, että sen pitää olla siinä paikoillaan aikas lailla kauan ;D Tällainen siitä sitten tuli:
Kalenterin lisäksi tehtiin naisystävällisiä sytykkeitä... Minulla ainakin tahtoo tuo uunin sytyttäminen olla joskus hieman kinkkistä puuhaa, varsinkin, jos ei ole sytytyspaloja tarjolla *hih* Eli kananmunakennot kehiin ja ruusuja vääntämään. Sitten vain sulatettuun kynttiläveteen ja voila, siinä se oli. Sain vinkin hyvältä ystävältäni, joka oli lukenut niistä jostain lehdestä. Täytyy myöntää, että kuopus väänsi ne parhaimman näköiset ruusut, minulla tahtoi tekeleet vähän turhan pieniksi. Kannattaa käyttää läpivärjättyä kynttilää, niin se antaa parhaimman lopputuloksen. Tässäpä kuva sytykkeistä (näyttävät aikas epämääräisiltä verimöykyiltä...luonnossa muistuttavat kyllä hieman ruusuja ;=)

Ja nyt eikun pehkuihin, jääkiekkokin taisi jo loppua...Hyvää yötä kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihana kalenteri...hyvä vaikka joululahjaksikin!

  VastaaPoista
 2. Mahtavan ihana kalenteri.♥

  Voisin itsekin vähän tuunata tuota minun kalenteriani.Se kalpenee tuon sinun kalenterin rinnalla.Tai sitten punastuu.=)

  Sytykeruusut ovat kivoja.

  Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Ihana kalenteri sekä hienot sytykeruusut.

  VastaaPoista
 4. Ihanan kalenterin teitte :) noita sytykeruusuja vois itsekkin kokeilla, meinaa olla samaa ongelmaa myös minulla ettei puut lähde hyvin syttymään...... Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kalenteri.♥
  Ihanat sytykeruusut,eihän noita henno laittaa uuniin.:D,tuohethan on sitä varten,minulla oli vähän saman tapaista ongelmaaa,joskus aikoinaan,tuon sytytyksen kanssa,mutta nyt onnistuu paremmin♥..Mukavaa Sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...