22.11.2015

Joulutunnelmaa köökissä

Valkoinen ihanuus tuolla maan päällä saa minut aivan joulupöllöksi. Kolusin eilen kaappeja läpi ja tutkin joulutavaroita.

Ja uskokaa tai älkää, huokailin useammin kuin luulinkaan... En muistanut läheskään kaikkea mitä siellä oli. Viime jouluna jätin paljon laittamatta ja osan heitin suoraan mäkeen...koska tuntui, että liika on liikaa. En varmaan repeä nytkään (muutoin kuin valojen suhteen), vaihtelen vain hieman. Alemyynneistä ostetut uudet koristeet pääsevät tänä jouluna pöytiin ja seinille ☺

Lempparit on ja pysyy, pienet ihmishahmot ja hassut tonttuset. Joka blogin kestosuosikit, Nisset, tulevat koristamaan kotia - tottakai ☺

Jo vuosia olen yrittänyt varoa vältellä punaista sävyä joulun aikaan, niinpä mennään samoilla linjoilla nytkin. Pikkuripaus sinne tai tänne ok, suurina pintoina, nej tack...

Hillitysti lähdin kunnolla keittiöstä liikenteeseen. Jossain vaiheessa vielä verhot ja puuhellan päälle jokin kynttiläviritelmä, niin tämä huone on joulussa mukana.Ja juuri kun latasin yo. illan kuvat tänne, muistin valot, jotka ostin jostain alekorista vajaa vuosi sitten... ja kissakin tuli pöydälle koristeeksi - pyytämättä ☺ Taitaa olla ruokaa vailla meidän vanhus - ilmeestä päätellen. 

Tässä kuvat aamulta (VAROITUS: Niitä on paljon...):"Taasko sä kuvaat?!"

"Ai sinne pitää katsoa?"

Muminaa...."Ota nyt se kuva!"

"Kauankohan tässä pitää odottaa...?!"

" EI vähempää vois kiinnostaa...!"


That's all for now!

Lumivalkeaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa ♥

10 kommenttia:

 1. Mekin saatiin sitä valkoista ulos, ihanan valoisaa ja saahan se ne joulusukatkin vähän pyörimään :) ihanan tunnelmalliset kuvat ja söpis tuo poseeraaja. Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vain tuo tunnelmaa, siinä missä lämpö ja aurinko kesäisin.

   Poseeraaja nyt ei millään olis malttanut...☺

   Poista
 2. Kyllä näyttää kauniilta ja nuo valot on kyllä aivan ihanat.
  Kuvattava näköjään karkasi jo ennen viimeistä kuvaa. Taisi kyllästyä mallin hommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot tekevät tunnelmaa!
   Juu, sammutin valot ja kuvattava ajatteli: "Tää oli nyt tässä ☺" Ja hyppäsi alas pöydältä.

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia ja asetelmat, ♥
  Ja mikä komistus mallina, ihanat silmät hällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttu ♥
   Tuolla komistuksella on oikeesti oranssit (ja suuret) silmät. Ja ilme on niin pörrimäinen ☺

   Poista
 4. Hienot asetelmat ja tää karvakamuhan on ihan paras asetelmista. Kuule sa sille karvakamulle, että mami otta kuvan heti, kun saa kuvakulmat oikeisiin suhteisiin aseteltua. :)

  Mulla pukkaa oikein kauhiaa kriisiä verhojen suhteen!! : Missä se kiukkuinen emoji on silloin, kun tarvitaan mäppäimillä?
  Hih.. olen käyttänyt jo monena vuosina sellaisia kivoja ruudullisia verhoja ikkunassa (tuvassa) no viime joulunakin ne oli. Kai ne sitten tänäjoulunakin päätyy, mutta kun tämä meidän valtavan isokuvioinen tapeetti valtaa koko seinän niin meikäläiselle tulee kauhia kriisi minkälaiset verhot tähän oikein sopii. Meillä on nyt pelkät pimentävät rullaverhot, kun en keksi millaiset ottaisin. Olen miettinyt pelkkää kappaa, koska sivuverhot eivät koskaan pysy hyvässä muodossa tässä huoneessa. :O

  Tulipas taas oikein pitkä teksti, mutta laitan tähän linkin josta näät sen mun kauhu ongelman.
  Meillä siis muuttui viimevuonna kesken joulunvieton kuusi valkoiseen muovikuuseen. Joten nyt tänävuonna päästään nauttimaan siitä koko joulun ajan ensikertaa. http://talonimaalla.blogspot.fi/2014/12/valkea-joulu.html (pieniä vinkkejä voi siis antaan) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörtsillä on se paha vika, että kun kameran näkee, ilme muuttuu heti. Hyvä jos saa silmät auki olevaa kuvaa ☺

   Kävin kurkkimassa verho-ongelmaa! Kappa olis ihan jees, mutta yksiväriset valkoiset, joissa vaikka jokin jouluinen kuva keskellä tai jouluiset nauhat. Saattaisin itse viritellä valkoisesta lakanasta kapan (jonka alaosassa pitsiosa) ja siihen vaikka punaiset nauhat rusetinomaisesti keskellä - miksei useampikin nauha, jos siltä tuntuu ☺ Kun tapetti on voimakas, ei verhoissa kannata olla montaa koukeroa ja sävyä.

   Ihana tuo joulupöytä - mä kuolaan täällä !!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...