1.11.2015

Aarremessuilla kekrinä

Perinteitä pyhäinpäivänä pitää kunnioittaa, niin niitä muistoja kuin tässä hetkessä tapahtuviakin.

Niinpä mekin vierailtiin taas perinteeksi jo tulleilla Antiikkimessuilla. Myyjiä ei ole enää kuten alkuaikoina, mutta aina sitä jotain ihanaa löytää kotiin vietäväksi (ja pukinkonttiin). Lämmin kiitos vaan Joksalle, että jaksaa järjestää! Viethän Jenni, terkut taas perille tätäkin kautta! En muista tuliko muita mukavia turistessa edes kiiteltyä☺

Mutta nyt asiaan....Tässä muutamia otoksia tarjonnasta. Olihan sitä ihanuutta pöydät notkuen, mutta en viitsinyt "rullaa täyteen" napsia:Bongasin nämä meille kotiin:Onhan se toisaalta siunaus, ettei asuta isossa kaupungissa ja kymmenien kirpparien sekä tapahtumien ympäröimänä. Ainakin mulle. Tämäkin käynti tuntui kukkarossa, vaikka osa noistakin oli ihan kirpparihinnoissa (Thank Good...) ☺

Loppuun vielä kuva yhdestä perinteestä eli Kekripukin poltosta. Hienosti paloi ja pihkura, kun meidän kaupungissa olikin yllätten populaa ☺ Rantapuisto sekä tois puol joesta ja uudesta Kynskin sillasta ihan vieri vieressä ihmisiä - suurin osa tuntemattomia ☺ Nice !

Palaillaan, rentoa marraskuun alkua !
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli ilo piipahtaa taas messuilla - ihanuuksia täynnä koko paikka ☺

   Poista
 2. Mä niin voin kuvitella sut tuonne! <3 Ja olitpa tehny taas tosi makeita löytöjä. =)

  VastaaPoista
 3. Todellakin ihanuuksia kuvissa. Tuollainen "mahapiironki" on täällä Pieksussa kirpparilla myytävänä. Olen meinannut monta kertaa ostaa mutta vielä ei ole tarttunut mukaan.

  VastaaPoista
 4. Pukin poltto on kyllä huikean hienoksi perinteeksi jäänyt Kajaaniin, puitteet siihen ovat aivan loistavat. Oi mikä kramofoni, tuollaisen olisin voinut kotiin tuoda! Aivan Satumaisia löytöjä on taas löytynyt messuilta, on ne vaan mukavia tapahtumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo gramofoni oli tosi upea. Meillä on jo paikka katsottuna, jos jos törmätään sopivan hintaisen kaunottareen.

   Mukavia ajanviettokohteita nämä messutapahtumat, jep.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...