12.3.2014

Koruostoksilla

Nykyään "koruilen" vähemmän kuin 20 vuotta sitten, mutta en koskaan pysty vastustamaan kauniita koruja, kun ne eteen sattuvat. Tämä kaunotar on vanha ja löytyi mistäs muualta kuin kirpparilta:

Pitsihansikas on sinnikkäästi kulkenut mukanani ainakin 25 vuotta (klups...). Olen sen teini-ikäisenä löytänyt jostain ja pitänyt siitä kiinni niin kynsin että hampain kaikki nämä vuodet ☺ Paria sille ei ole ja tosi vanha se on. Koristeena verraton. Käteen en uskalla pujotella, menee pitsit vielä rikki ☺

Kalannin apteekin boorisalvapurkki on kirppislöytö enkä moisesta salvasta (saatikka pienikokoisesta peltipurkista) ole aikaisemmin kuullutkaan/nähnytkään. Sarjassamme löytöjä, jotka eivät vie paljon tilaa...

Teinin huoneessa tuli heiluttua hieman. Varoen asettelin ikkunalaudalla vanhan puulaatikon, pistin mummolan vanhan sanomalehden sisään kuivatun ruusukimpun. No comments ja kaikki hyvin ☺ Saa olla siinä.
Ikkunalaudat ovat meillä kapeita ja osa kallistuu lattiaa kohti niin, ettei voi kuvitella pitävänsä mitään ihmeitä särkyvää niiden päällä. Näillä mennään ja nautitaan niistä.

Huoneessa on muutettu sittemmin järjestystä, joten pitänee palata asian tiimoilta vielä aalloille myöhemmin. Nyt häivyn saunan lämpöön, se on sitten oikein aurinkoista viikonjatkoa kaikille tasapuolisesti !

"Nähdään !"

12 kommenttia:

 1. Hienostuneen herkkä koru, heti arvelen miltä sen kantaja näyttänyt...Niin hurmaavata kaikki muukin kuvissasi, harja, peili, kukkaset :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista <3
  Mulla on taas lompakon välissä puolikas 5 euroinen ja olen siitä pitänyt kynsin ja hampain kiinni jo 10 vuotta. Ihminen voi olla joskus todella outo :DD

  VastaaPoista
 3. Kaunista on, ihan selkeesti harakan aarteita ;0) Hih...kyllä teidän teinirukalla on nielemistä, torsot oven vieressä ja ruusut ikkunalla...vieläkö käy kaverit kylässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ja haa, kaverit käy ja tytötkin ovat alkaneet kulkea, joten olipahan paikallaan kaunistaa sitäkin luolaa ☺

   Poista
 4. Kaunis koru!! <3 Ja voi kuinka kauniisti on ruusukimppu kuivahtanut. Mun kuivattamat ruusut on näyttänyt lähinnä rusinoilta :D Niksejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli!

   Ei se aina onnistu ruusujen kuivattaminen täälläkään :)

   Poista
 5. Oi mitä ihania aarteita siellä teillä onkaan...huoh <3

  VastaaPoista
 6. Oi oi mitä ihanuuksia<3 Vintage-korut on niin kauniita....sorrun ihan tavis kaupoissa vingekoruihin tai pukukorujako ne nyt ovat. Medaljongit, helmet, timantit....haaveena ois camee-rintakoru saada:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne kyllä kauniita. Oi, sellainen camee-rintakoru olisi kaunis lisä torsoladyyn ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...