31.3.2014

Edullinen löytö

Pyrähdys Vaalassa ei taaskaan tuottanut pettymystä. En edes osaa odottaa sellaista käydessäni siellä, sillä paikkakunnan 5 kirpparia kyllä tyydyttävät hamstraajan nälän ☺

Vanha rullakko, rullatuoli, puolateline tms. nökötti lattialla yksikseen.  Eikö ihmiset katso jalkoihinsa *hih* Puolat siitä puuttuivat, kaikki muu osa oli paikoillaan. Hintaa sillä oli 3 eur. No, enhän mä siitä voinut ohi kävellä ?! Enhän ?!

Ai, että mistä puolat? Mitä sitä ei satu tällaisella hamsterilla varastossa olemaan (sitä ei sitten tarvita ☺) Korillinen ko. vempaimia on toimittanut koristeiden virkaa renginkaapissa ja sieltä valitsin sopivan värin. Pelottavaa toisaalta...korillinen puolia...Loppuun vielä kuvat GG-hyllystä. Se sai jatko-osan, kuten lupasin. Nyt se on hyvä eikä siihen totta puhuakseni mahdu enää tuon enempää. Seinät ei anna myöten - kas kummaa. Enkä mä ylettyisi keittiöjakkarallakaan tuon ylemmäs *hmmph*Tässäpä tämän viikon ensimmäinen ja maaliskuun viimeinen postaus.

Oikein aurinkoista maanantaita ruudun toiselle puolen !
(Mun piti lähteä jonnekin ?!?! - Töihin ?!)

6 kommenttia:

 1. Johan on edullisesti löytynyt puolateline! Ihana sellainen <3 Sä oot niin moneen kertaan jo hehkuttanut noita Vaalan kirppiksiä, et pakko kai se on joku päivä sinne hurauttaa! :)

  GG-astiat on niin kauniita, ihana kokoelma sinulla! <3 Aurinkoa tähän päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän ihmeessä, sieltä löytyy vaikka sun mitä. Ei kaikki oo antiikin näköistä, vaikka siltä näyttääkin ☺

   Aurinkoa, aurinkoa sinnekin ♥

   Poista
 2. Voi jeekala kuin ihana rullakko!! Joskus on pare pitää silmät lattianrajassa siellä ne aarteet saattavat löytyä nimimerkki: pyykkitelineen ja helmitaulun löytänyt:D Ihanat GG:t ja hyllyt. Mun on pare kans lähteä johonkin......töihin..? Juu niin se olikin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystymallinen rullakko oli kyllä kiva löytö. Juu, mulla seilaa silmät ylös ja alas ☺ Unohda mielikuva ☺
   En ymmärrä, miten kukaan muu ei ollut siitä kiinnostunut ?!

   Poista
 3. Voihan jysäys mikä löytö...taas sait huomata että hamstraaminen kannattaa kun puolatkin löytyi valmiina :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...