15.3.2014

Bedroom sightseeing

No joo, muttei koko rahan edestä sittenkään - vaan pieni kurkkaus ovelta katsottuna. Tuli nimittäin uusittua parit matot makuuhuoneeseen, kun kerran halvalla löytyivät. Niin ja mistäkö? No, Halpa-Hallista Muhokselta ☺ Ai, että miksi sieltä? No, kun meidän bigcityssä ei moista liikettä ole. Ja Tokmanni ei osaa hankkia tällaisia mattoja valikoimiinsa:
Peretetääns vähän taaksepäin ja katsotaan, mitä muuta tänne on tungettu. Tämä pikkupöytä löytyi torilta ja vaatii vielä maalikerroksen päälleen. Mietin vain, mikä väri (harmaa/valkoinen, harmaa vai valkoinen) ja jos laittaisi pari silityskuvaa pintaan *h-mmm* Pääsisi sukulaiset taas kummittelemaan ☺ Siinäpä pähkinä taas purtavaksi.
Ai, että tässäkö kaikki ?! No-oh, kesäterassille löysin niin ikään HH:sta pikkusievän telineen. Ja on muuten helppo roudata pihalle ☺ Nuo kupposet ja lautaset ovat Vaalasta, tuskin tulevat näkymään terassipöydällä - en raaski, enhän?!

Kovasti odottelen, josko tuo aurinko malttaisi lämpöasteita lisätä paistollaan, jotta pääsisi pihalle maalaamaan. Taitaa kuitenkin olla epätoivoista, joten lähden kirpparikierrokselle sitä lystiä odottelemaan.

Leppoisia viikonlopun hetkiä kaikille !!

Lemmy ja Aino ne yhteen soppii ☺

PS. En päässyt teinin huoneeseen kuvaamaan, siellä nukutaan vielä. Palataan siihen makkariin seuraavassa jaksossa...


12 kommenttia:

 1. Mikset raaski?? Nuo olis ihanat kuistikaffitteluun :)
  Vai meinaaks että sulla loppuu pian astiat kesken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, loppuu ne, jos terassille kuljettelen tämän kanssa ☺ Niin ja meinaan, ei tämän emännän käsikään niin vakaa enää ole, joten on keksittävä jotain edullisempaa kannettavaa ☺

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia! Ihanan näköinen makkari, niin kauniita yksityiskohtia! <3 Tuo lautasteline jäi houkuttelemaan, tahtoo samanlaisen! Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä Halpikseen, jospa niitä vielä olisi teillä päin :=) Mä vein Muhoksen viimeisen version - thank good ☺

   Poista
 3. Mua kans harmittaa kun HH:ia ei ole meillä.Nivalassa liekö lähin....
  Mutta kauniita löytöjä olet taas tehnyt,ihan sun näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iisalmi on lähin, Ani!

   Aika ajoin on käytävä tsekkaamassa sekin, tuo Muhoksen versio oli vain uusin (isohko) tässä lähimain ja meillä ei ollut parempaakaan tekemistä eräänä aurinkopäivänä *heh*

   Poista
 4. Oi ku ihana toi kuppi/tassiteline! ♥ Täytyy mennä tsekkaan jos Porista löytyis... Mitä maksoi? Matot on kans hienot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa oli parinkympin verran - joten Poriin vaan, Mervi !

   Poista
 5. Hienot on matot ja tuo astiateline on aivan ihana! Harmi, ettei täälläkään ole HalpaHallia! Mutta kunhan paranen, on pakko päästä paikalliseen MiniManiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, MiniMani on oikea tavarataivas!! Kun sisko perheineen asui Seinäjoella, se oli must paikka, missä piti käydä hypistelemässä (ja ostelemassa) ☺

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...