19.9.2013

Tyynysotasilla

Ainakin melkein, sillä näitä tyynynpäällisiä nyt sikiää kuin sieniä sateella :D

Tiimarista kävin ostelemassa kasan päällisiä (joka sävyn harmaita, vaaleita ja ruskeita...) ja tuunailin innoissani tekstejä niihin.

Viikko hurahtaa taas loppuaan kohti kamalaa kyytiä ja huomenna on jo perjantai! Ellei kalenteri olisi nenän edessä, en kyllä osaisi sanoa, mikä päivä nyt on. Huh!!Loppuun vielä pakollinen maalaa/tekstaa -tuunaus. Kirpparilta ostin vanhan juomaleilin, jonka myrkynvihreä sävy piti peittää (juu-u, ihan pakko oli maalata ja juu-u, valkoiseksi...)
Raukka päätyi ovistoppariksi, sillä täytyy myöntää, että kyllä ne nykyajan termos- ym. juomapullot ovat paljon kätevämpiä käyttää :D Toiset tykkää hernekeitosta, toiset riisipuurosta - näin se menee (siis, nyt puhun noista väristä...)

Hurjan paljon tervetuloa kaikille uusille lukijoille, joita on arvonnan myötä tullut ! Toivottavasti pysytte mukana vast'edeskin ja kommentoida saa vapaasti muulloinkin :D 

Arvontaan voi vielä tuolta sivupalkista osallistua huomiseen klo 18 asti, muistakaahan laittaa arpakommentteja tulemaan!

Palailen seuraavan kerran voittopostauksen merkeissä!

Touhukasta torstai-iltaa kaikille!

15 kommenttia:

 1. no voi video..nyt vatuttaa! heitin justiina tuollasia leiliä kaksi kaatikselle kesällä kun ajattelin että eihän niistä mitään saa kuitenkaan..mikä loistava idea tuo ovistoppari!

  VastaaPoista
 2. No voihan tyyny! Nyt äkkiä ostamaan (halvennuksella??) kaikki loputkin sieltä Tiimarista ennen kuin ne pistää ovensa lopullisesti kiinni. Jos ne siis vielä avaa huomenna...
  Noi on nimittäin tosi hyvännäköisiä!

  Ja ovistoppari on loistava idea. Jos siis on ovia :)

  Kivvaa vikkonloppua, kamu !
  terkkusia muillekin....ja nii juu, missäs oli päivän-lemmy?? Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ajattelin, kun uutisia luin :D Tänään mennään taas shoppailemaan.

   Joo, noita ovia meillä riittää, vaikka muutama onkin vintillä tai sängynpäätynä :D

   Muksaa viikonloppua sinnekin!

   Lemmy (se saakurin nappien ja nuppien syöjä :) tulee vielä :D

   Poista
 3. Kauniit nuo tyynyt! Ja totuushan on se, ettei tyynyjä voi koskaan olla liikaa!
  Kiva idis tuo ovistoppari :-)

  VastaaPoista
 4. Leilillä on uusi hieno elämä edessään ovistopparina. Kiva idea. Tyynyistäkin tuli tosi kauniita.

  VastaaPoista
 5. Ei meiän Tiimarissa vaan noin hienoja tyynynpäällisiä oo :(
  Vaude mikä leili!!!

  VastaaPoista
 6. Vitsi miten upeet tyynyt! Ja mahtava idea toi ovistoppari! Mistähän sitä löytys kiva leili.. :)
  Ja sitte.. Pari utelua.. 1. Mistä sää löydät noi kuvat mitä siirtelet noihin ihanuuksiin? 2. Millä ja miten siirrät kuvat kankaalle?
  Yhteen törpäkköön art mediumilla siirsin pari kuvaa.. ja kyllähän se onnistu, mut ihan selkeesti kyl näkee, et siinä törpäkön pinnasa on se liimakalvo, misä se kuva on.. johtunee osittain myös siitä et mulla on vaan mustesuihkutulostin ja se meinaa hippasen sotkee sitä mustetta se art medium... Vinkkejä?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liisax!

   Suurin osa löytyy Graphics Fairyn sivuilta ja Googlesta. Sieltä ammennan tuunausmetodit ja -ideat. Graphics Fairyn sivuilta saa ottaa vapaasti noita kuvia.

   Art mediumilla tehtäessä lakkapinta kyllä kiiltelee, itse lakkaan monesti myös koko pinnan sen jälkeen, kun olen tyytyväinen kuvansiirtotulokseen. Näin pelkkä kuva ei korostu ja kiillä yksistään :D

   Lasertulostin on paras vaihtoehto tuohon tekniikkaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...